45 χρόνια Mediterranean College: Επένδυσε στο Μέλλον σου!




Στο Mediterranean College, το 1ο ιδιωτικό, αγγλόφωνο Κολλέγιο που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1977, εδώ και 45 έτη πρεσβεύουμε τις ίδιες αρχές: την παροχή υψηλού επιπέδου προγραμμάτων σπουδών ξένων πανεπιστημίων, σε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον που ενισχύει τις δεξιότητες των φοιτητών μας και τους εξασφαλίζει άριστες επαγγελματικές προοπτικές.

Από τους πιο σημαντικούς σταθμούς στην ιστορία μας ξεχωρίζουν:

  • Το 1ο MBA που προσφέρθηκε στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Laredo State University (USA), το 1989.
  • Η 1η στην Ελλάδα ακαδημαϊκή συνεργασία Franchise με κρατικό Βρετανικό Πανεπιστήμιο, σε σύμπραξη με το Coventry University (UK), το 1992.
  • Η πρωτοβουλία μας “Ελλάδα, Διεθνές Κέντρο Εκπαίδευσης”, η οποία από το 1995 έως σήμερα αποσκοπεί στην ανάδειξη της χώρας μας ως πόλο έλξης αλλοδαπών φοιτητών, μέσα από διοργάνωση συνεδρίων, υποβολή υπομνημάτων, έκδοση βιβλίων & μελετών, συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις & αποστολές με σύνθημα “Study in Greece”.
  • Οι σημαντικές προσωπικότητες που έχουν πλαισιώσει το έργο μας όλα αυτά τα χρόνια, όπως ο Noam Chomsky (M.I.T), η Graciela Chichilnsky (Columbia University), ο Richard Falk (Princeton University), αλλά και διακεκριμένοι Έλληνες πανεπιστημιακοί καθηγητές.
  • Οι διαπιστεύσεις ποιότητας από ανεξάρτητους φορείς, που φέρουμε από το 1998 και μας πιστοποιούν ως ίδρυμα ανώτατης εκπαίδευσης, που τηρεί τα υψηλότερα ακαδημαϊκά standards (British Accreditation Council, UK Quality Assurance Agency, European University Association).
  • H υψίστης σημασίας διάκριση που κατέκτησε το Mediterranean College, όντας ο μοναδικός ιδιωτικός εκπαιδευτικός οργανισμός στην Ελλάδα που είναι μέλος της Ένωσης Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων.

Συμπληρώνοντας, φέτος, τα 45 χρόνια λειτουργίας, περήφανοι για τις αξίες, την εμπειρία και τις υποδομές μας στην εκπαίδευση, σε παροτρύνουμε να επενδύσεις στο Μέλλον σου, σπουδάζοντας σε Βρετανικό Πανεπιστήμιο, στο Mediterranean College, σε Αθήνα, Γλυφάδα ή Θεσσαλονίκη.

  • Με προγράμματα σπουδών που ανανεώνονται συνεχώς, διασυνδέονται και πιστοποιούνται από κορυφαίους επαγγελματικούς φορείς στην Ευρώπη, όπως το Chartered Management Institute (CMI), το Institute of Hospitality (IoH), το British Association of Counselling & Psychotherapy (BACP), το British Computing Society (BCS), το British Association of Sports & Exercise Science (BASES), κ.α.
  • Με τρία ολοκαίνουρια και πλήρως εξοπλισμένα campuses στο κέντρο της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και στη Γλυφάδα, σχεδιασμένα με τα υψηλότερα standards αισθητικής, εργονομίας, προσβασιμότητας, υγιεινής & ασφάλειας.
  • , όπως η δημιουργία διαδραστικού, εκπαιδευτικού περιεχομένου ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης (e-learning) και το νέο, ολοκληρωμένο ψηφιακό εκπαιδευτικό portal φοιτητών & καθηγητών.
  • Με ενισχυμένη την ακαδημαϊκή μας εξωστρέφεια, με την ίδρυση Ακαδημαϊκού & Επιστημονικού Συμβουλίου με Πρόεδρο τον ομότιμο καθηγητή Οικονομικών του ΕΚΠΑ κ. Σπύρο Βλιάμο και μέλη του επιφανείς ακαδημαϊκούς.
  • Με απόλυτο αίσθημα ευθύνης απέναντι στους φοιτητές μας, ως προς την παροχή εκπαίδευσης υψηλών προδιαγραφών, απόλυτα συνδεδεμένης με το επιχειρηματικό, επαγγελματικό και κοινωνικό περιβάλλον, σε συνεργασία με 500+ επιχειρήσεις και φορείς.

Διαθέτουμε οκτώ Ακαδημαϊκές Σχολές και προσφέρουμε 40+ αναγνωρισμένα Bachelor’s, Master’s & MBA, σε συνεργασία με το TOP26 University of Derby (Guardian 2020) και το University of Wolverhampton, καθώς και 20+ πιστοποιημένα Προγράμματα Επαγγελματικής Εξειδίκευσης, σε συνεργασία με διακεκριμένους ευρωπαϊκούς φορείς πιστοποίησης (European International University, κ.α.).



Επιλέγοντας το Mediterranean College, εξασφαλίζεις:

Επικοινώνησε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στα προγράμματα σπουδών & τους τρόπους χρηματοδότησης που προσφέρονται.

Γίνονται δεκτές μετεγγραφές φοιτητών από Πανεπιστήμια, Κολλέγια & ΙΕΚ (αναγνώριση μαθημάτων).

Mediterranean College

Αθήνα: Κοδριγκτώνος 13 & Πατησίων 94, 10434, Τ: +30 210 8899600

Αθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, 11251, Τ: +30 210 8899600

Γλυφάδα: Αχιλλέως 33 & Λ. Βουλιαγμένης 65, 16675, Τ: +30 210 8899600

Θεσσαλονίκη: Ίωνος Δραγούμη 21, 54625, T: +30 2310 287779www.medcollege.edu.gr | [email protected]

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.