Το ΕΠΑΛ Αλίμου και οι τομείς του (VIDEO)




Το βίντεο αυτό είναι η 1η έκδοση της εργασίας που έκανε η Ομάδα Ντοκιμαντέρ 2021-22. Σε αυτό γίνεται σύντομη περιγραφή των τομέων του ΕΠΑΛ Αλίμου.
Στην αρχή γίνεται μια σύντομη ιστορική αναδρομή της λειτουργίας του σχολείου από τη Διευθύντρια κ. Σοφία Νικηφορίδου και στη συνέχεια παρουσιάζονται οι τομείς. Ο τομέας Πληροφορικής από τον καθηγητή κ. Δημήτρη Φρυδά, ο τομέας Διοίκησης-Οικονομίας από την καθηγήτρια κ. Ελένη Πολύζου, ο τομέας Μηχανολόγων από τον καθηγητή κ. Μάρκο Λιγνό και ο τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών από τον καθηγητή κ. Άγγελο Κωνσταντινίδη.


Το ντοκιμαντέρ αποτελεί συλλογική εργασία των μαθητών και μαθητριών: Ελπίδα Αθανάσουλα, Ζωή (Ρόμπιν) Βασιλακάκη, Ελεάνα Βιδάλη, Νικιάννα Βουβέλλη, Λάμπρος Ζωίλης, Κωνσταντίνα Χαζάκη, Θεοδώρα Χαλά, Μάιρα Βεντίκου, Μιχάλης Ηλιοδρομίτης, Γιάννης Μαράκης, Ευγενία Τασιοπούλου και Αλέξανδρος Τζερνιάς από την Α’ τάξη. Γιώργος Αγγέλου, Κατερίνα (Τέρι) Ζουπάντη, Στέφανος Φιλιππόπουλος, Αντριάν Δημητρακόπουλος και Άγγελος Τσαπλιάκ από τη Β’ τάξη. Ελισάβετ (Λίσα) Μαρτίδη και Νίκος Κανέλλος από τη Γ’ τάξη. Υπεύθυνος καθηγητής του έργου, είναι ο καθηγητής Πληροφορικής Δημήτρης Φρυδάς.
Η εργασία αυτή χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα ΜΝΑΕ και στα διάφορα στάδιά της δέχθηκε βοήθεια από τους κινηματογραφιστές: Σταύρο Ιωάννου σκηνοθέτη και διευθυντή του Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ Χαλκίδας, Τζαννέτου Κομηνέα σκηνοθέτη – μοντέρ, Παναγιώτη Θεοφανόπουλου διευθυντή φωτογραφίας και Γιώργου Ιωάννου σκηνοθέτη.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.