Πλημμύρισε από το καλλιτεχνικό ταλέντο των μαθητών η παραλία του Μπάτη




Το καλλιτεχνικό ταλέντο τους, παρουσίασαν οι μαθητές και οι μαθήτριες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, στο 8ο Μουσικό Μαθητικό Φεστιβάλ Παλαιού Φαλήρου, που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία και πολυπληθή συμμετοχή, από τον Δήμο, το Γραφείο Παιδείας και την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων, στο χώρο εκδηλώσεων της παραλίας του Μπάτη.

Το Μουσικό Μαθητικό Φεστιβάλ 2022, είναι μια καλλιτεχνική μαθητική γιορτή, η οποία έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά, να παρουσιάσουν (ατομικά και ομαδικά) τις επιδόσεις και τις δημιουργίες τους, σε μουσικές και χορευτικές δράσεις, σφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο το σχολικό έτος 2021-22.

Aποτελεί πλέον παραδοσιακή εκδήλωση του Δήμου, που χαρακτηρίζεται από το υψηλό επίπεδο οργάνωσης και υποστήριξης των προσπαθειών των μαθητών και αγκαλιάζεται με αγάπη από την Φαληρική Κοινωνία. Tο κοινό εντυπωσιάστηκε για ακόμα μια φορά και χειροκρότησε θερμά, τον πλούτο, την ποικιλία και τον δυναμισμό των θεμάτων που παρουσιάστηκαν.

Συμμετείχαν με καλλιτεχνικά σχήματα τα σχολεία: 2ο,6ο,8ο,11ο και 13ο Δημοτικό Π. Φαλήρου, το 2o & 3ο Γυμνάσιο, καθώς επίσης το 2ο Λύκειο & 3ο Λύκειο, το 2ο ΕΠΑΛ Νέας Σμύρνης και το Ωδείο «Μουσική Δημιουργία».



Την καλλιτεχνική επιμέλεια της διοργάνωσης είχε η κα Μαρία Οικονομάκου, ενώ τους μαθητές συνόδευσαν οι μουσικοί: Όλγα Τσούμα (πιάνο), Σπύρος Σιγάλας (ηλεκτρική κιθάρα), Μαρία Κουρσάρη (κιθάρα), Μαρία Δελή (ακορντεόν) και Κωνσταντίνος Γοντικάκης.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, που παρακολούθησε την εκδήλωση, συνεχάρη τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους, ευχόμενος υγεία, καλή πρόοδο και καλό καλοκαίρι. Την οργάνωση και τον συντονισμό του Φεστιβάλ είχε αναλάβει ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Π. Φαλήρου Μιχάλης Μιχαηλίδης, σε συνεργασία με την Πρόεδρο της Ένωσης Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, Μαίρη Μπαρούνη.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.