Πατέρας και αδερφός «φυλάκισαν» 22χρονη στο υπόγειο για να χωρίσει




Στο υπόγειο ενός σπιτιού κλείδωσε ο 50χρονος πατέρας την 22χρονη κόρη του προκειμένου να την τιμωρήσει επειδή ο ίδιος δεν ενέκρινε τον φίλο της.

Το απίστευτο αυτό περιστατικό σκοταδισμού σημειώθηκε όταν ο 50χρονος αλβανικής καταγωγής προχώρησε στην… αρπαγή της 22χρονης κόρης του επειδή η τελευταία διατηρούσε σχέση με 37χρονο τον οποίο δεν ενέκρινε η οικογένειά της.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 50χρονος πατέρας μαζί με τον 21χρονο γιο του, προχώρησαν στην αρπαγή της 22χρονης. Οι δυο άντρες μαζί με έναν φίλο τους, το μεσημέρι της Κυριακής, βγήκαν με αυτοκίνητο στους δρόμους της Κυψέλης και ξεκίνησαν να αναζητούν τη νεαρή.

Κάποια στιγμή την εντόπισαν ενώ έκανε βόλτα με τον 37χρονη φίλο της και τότε κατέβηκαν από το όχημά τους και με τη χρήση βίας άρπαξαν την νεαρή γυναίκα, την επιβίβασαν με το ζόρι στο αυτοκίνητο και κατευθύνθηκαν προς ένα υπόγειο διαμέρισμα στην Καισαριανή.



Έχοντας ήδη αφαιρέσει το κινητό τηλέφωνο της νεαρής κοπέλας –για να μην μπορεί να ζητήσει βοήθεια- την κλείδωσαν στον συγκεκριμένο χώρο. Πατέρας κι αδερφός επιχείρησαν για ώρες να την πείσουν ότι είναι για το καλό της να διαλύσει αυτή τη σχέση.

Το πρωί της Δευτέρας (27/6) η 22χρονη τους έπεισε ότι πρέπει να πάει τουαλέτα. Επειδή στον συγκεκριμένο χώρο δεν υπήρχε χτύπησαν το κουδούνι μίας γνωστής τους που διαμένει σε πολύ κοντινή απόσταση για να τους εξυπηρετήσει και κάπως έτσι η νεαρή κοπέλα βρήκε την ευκαιρία να ενημερώσει το «100».

Σε ελάχιστα λεπτά στο σημείο έφτασαν μηχανές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και περιπολικό της Άμεσης Δράσης, χτύπησαν την πόρτα του υπόγειου διαμερίσματος και όταν τους άνοιξαν την πόρτα αποκαλύφθηκε η… αρπαγή. Όλοι τους οδηγήθηκαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, με την 22χρονη να προβαίνει σε καταγγελία του πατέρα και του αδερφού της, καθώς επίσης και του τρίτου ατόμου. Οι δύο πρώτοι συλλαμβάνονται και σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για το αδίκημα της αρπαγής κατά συναυτουργία, ενώ τον λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη. Πηγή: documentonews.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.