Πέθανε η 14χρονη που είχε τραυματιστεί στο μπάνιο του σπιτιού της




Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία του Βόλου και του Αλιβερίου μετά το άγγελμα του θανάτου της 14χρονης που άφησε σήμερα την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Έδινε μάχη για σχεδόν 5 μήνες αλλά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Σοκ είχε προκαλέσει στο Πανελλήνιο η είδηση ότι ένα κορίτσι 13 τότε ετών, νοσηλευόταν διασωληνωμένη μετά από ηλεκτροπληξία που υπέστη στο μπάνιο του σπιτιού της. Οι συγγενείς μιλούσαν τότε για ηλεκτροπληξία ενώ οι γιατροί έκαναν λόγο για εισρόφηση. Ωστόσο, η υπόθεση ήταν υπό διερεύνηση από τις αστυνομικές αρχές.

Το τραγικό συμβάν συνέβη στις 4 Ιανουαρίου του 2022 όταν το κορίτσι έπεσε στην μπανιέρα, χτύπησε και έχασε τις αισθήσεις της. Οι συγγενείς δεν κάλεσαν το ΕΚΑΒ. Μετέφεραν την ανήλικη στο Νοσοκομείο με ΙΧ αυτοκίνητο. Στο τμήμα έκτακτων περιστατικών είπαν ότι το κορίτσι έπαθε ηλεκτροπληξία από τον θερμοσίφωνα που ήταν αναμμένος την ώρα που έκανε μπάνιο. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες φέρει εκδορές στο πρόσωπο και στον λαιμό, οι οποίες είναι άγνωστο πώς προκλήθηκαν. Η κηδεία της θα γίνει αύριο στις 10:30 στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, στη Νέα Ιωνία. Πηγή: taxydromos.gr



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.