Δύο δήμαρχοι στα νότια έχουν χάσει τον ύπνο τους και ένας τρίτος αρχίζει να έχει αυπνίες




Η Μαρία Ανδρούτσου, στον Άγιο Δημήτριο, βλέπει ότι το 43% είναι όνειρο άπιαστο, μετά τις αστοχίες σε κομβικά έργα που συνοδεύονται από την διεκδίκηση της δημαρχίας από δύο νέους “παίκτες”. Τον Γιώργο Παπατριανταφύλλου (ΑγαΠάμε την Πόλη μας τον Άγιο Δημήτριο) που έχει εμπειρία, λόγω επαγγέλματος, στην επικοινωνία στα social media και τον Στέλιο Μαμαλάκη (Μέλλον). Βέβαια η μεγαλύτερη δεξαμενή για τους ψήφους των δύο νέων υποψηφίων, είναι η Νέα Δημοκρατία, άρα το μεγάλο πρόβλημα θα το έχει ο Χρήστος Πρεκετές. Ο Μαμαλάκης που είναι και πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών, θα “τσιμπίσει” αρκετούς ψήφους και από τους δεξιούς αλλά και τους απογοητευμένους από ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ. Συν το γεγονός ότι ο κόσμος “κουράστηκε” με την Ανδρούτσου και θέλει να δοκιμαστεί ένα νέο πρόσωπο. Άρα τα πράγματα είναι οριακά για την νυν δήμαρχο.

Στην Ηλιούπολη, ο Γιώργος Χατζηδάκης δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα να αποδείξει ότι έχει τις ικανότητες να πάρει την πόλη στα χέρια του και να την πάει μπροστά. Δυστυχώς η Ηλιούπολη με τις πολλές πλατείες και την μεγάλη αγορά, έμεινε πίσω και είναι πια πολύ δύσκολο να αποκτήσει πάλι την παλιά της αίγλη, όταν δεν μπορείς να τη διοικήσεις πραγματικά και αναγκάζεσαι να συμμαχείς με άχρηστα υλικά.

Στο δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, κάθε άλλο παρά ρόδινα είναι τα πράγματα, διαψεύδοντας τον νυν δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο που προσπαθεί με το “Ευτυχώς που δεν γίναμε Μάτι” να πάρει από πάνω του όλες τις ευθύνες για την καταστροφική πυρκαγιά στο Πανόραμα της Βούλας.

Όλοι και ειδικά οι κάτοικοι γνωρίζουν ότι είναι εντελώς άσχετο και επικίνδυνο να συγκρίνει κάποιος και μάλιστα ο δήμαρχος της πόλης, την τραγωδία στο Μάτι, όπου οι νεκροί δεν πρόλαβαν να σωθούν επειδή δεν υπήρχαν διέξοδοι, με τη φωτιά στο Πανόραμα.



Τα φαραωνικά έργα στη μαρίνα της Βουλιαγμένης, η καταστροφή του πράσινου, η παράδοση των παραλιών στους ιδιώτες για εκμετάλλευση και η απαξίωση της Βάρκιζας και της Βάρης, είναι πολύ σοβαροί λόγοι για να αμφισβητήσουν την κυριαρχία του. Ειδικά αν μπουν στο παιχνίδι και άλλοι δύο παίκτες.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.