Βραβεύσεις εκπαιδευτικών στη “Γιορτή Παιδείας” του Δήμου Παλαιού Φαλήρου




Η μεγάλη ετήσια εκδήλωση «ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ» του Δήμου Παλαιού Φαλήρου πραγματοποιήθηκε, δια ζώσης εκ νέου μετά από διακοπή τριών χρόνων λόγω των περιοριστικών μέτρων που είχαν επιβληθεί εξαιτίας της Covid 19, στον Πολυχώρο του Δημαρχείου της πόλης, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιάννη Φωστηρόπουλου και τον συντονισμό του Γραφείου Παιδείας του Δήμου, παρουσία εκπαιδευτικών, γονέων και κηδεμόνων των σχολείων, μαθητών, Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν για την προσφορά τους, εκπαιδευτικοί που συνταξιοδοτήθηκαν ή πρόκειται να ολοκληρώσουν την επαγγελματική διαδρομή τους εντός του έτους 2022.

Τιμήθηκαν για το σχολικό/μαθησιακό/κοινωνικό έργο τους, 97 εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων. Συγκινητικές ήταν οι αναφορές που έκαναν από το βήμα κάποιοι από αυτούς, στην επαγγελματική τους πορεία και διαδρομή στον χώρο της εκπαίδευσης καθώς και στην συνεργασία τους με την Δημοτική Αρχή.
Παρουσιάστηκαν, από τον Δήμαρχο Γιάννη Φωστηρόπουλο και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Παιδείας Μιχάλη Μιχαηλίδη, οι κύριοι άξονες των πολιτικών και των πρωτοβουλιών του Γραφείου Παιδείας.

Η όμορφη εκδήλωση άνοιξε με την εμφάνιση των τμημάτων «Φυτώριο Παιδικής – Νεανικής Χορωδίας» & «Παιδική –Νεανική Χορωδία» του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, υπό την Δι-εύθυνση της Κατερίνας Βασιλικού, με την Ελισάβετ Ανδρονίκου και τον Μιχάλη Χανό στο πιάνο.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.