Υπάλληλος Bolivar: “Αν σας ενοχλεί η μουσική, κλείστε τα παράθυρά σας”




Τελικά κάποιοι έχουν πράγματι ξεφύγει και θεωρούν τον εαυτό τους “αφεντικό” σε όλη την παραλία. Δικαιώνεται με τον τρόπο αυτό η απόφαση του Δήμου να βάλει χέρι στην ανεξέλεγκτη κατάσταση που επικρατεί τη νύχτα στα παραλιακά μαγαζιά.

Με αναρτήσεις τους στα social media, πολλοί υπάλληλοι του Bolivar ζητάνε τα ρέστα από τους κατοίκους, γιατί “τολμούν” να διαμαρτυρηθούν για την μουσική και τους δίνουν συμβουλές να κλείσουν το παράθυρο και να πέσουν για ύπνο!

Μάλιστα χαρακτηρίζουν τυχερούς τους κατοίκους που μένουν δίπλα σε ένα από τα διασημότερα club της Ελλάδας αλλά “κάποιοι άνθρωποι μάλλον πολύ πιο παλαιών αρχών προσπαθούν να βάλουν εμπόδια σε κάτι το οποίο έχει μόνο όφελος”.

“Λύσεις για να κοιμηθεις υπάρχουν. Λύσεις για να παρουμε τα λεφτα που χάνουμε καθημερινά δεν υπάρχουν. Οπότε, αν εσυ πιστεύεις οτι για να κοιμηθεις με ανοιχτα παράθυρα, εγω πρεπει να μεινω χωρις δουλεια τότε μαλλον εχεις σοβαρο προβλημα υπέρμετρου εγωισμού και θα επρεπε να ντρέπεσαι”



“Όταν διαλέγεις να μείνεις δίπλα σε ένα κλαμπ πρέπει να δεχτείς και την μουσική στην διαπασών μέχρι τις 5 το πρωί αλλιώς μην μένεις δίπλα σε κλαμπ”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.