Τροχαίο στο Χαλάνδρι: Έκαναν κόντρες πριν τη σύγκρουση (VIDEO)




Ένα βίντεο-ντοκουμέντο που καταγράφηκε λίγα λεπτά πριν από το θανατηφόρο τροχαίο στο Χαλάνδρι δείχνει τις κόντρες που οδήγησαν στον θάνατο τον 18χρονο οδηγό.

Συγκεκριμένα, το βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή “Tlive” δείχνει δύο αυτοκίνητα να κινούνται με μεγάλη ταχύτητα περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα της Τρίτης 28 Ιουνίου, στην κάθοδο της λεωφόρου Παπανικολή, στο Χαλάνδρι.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Πρόκειται για τα οχήματα των δύο φίλων που έκαναν κόντρες στους άδειους λόγω ώρας δρόμους της περιοχής, με αποτέλεσμα ο 18χρονος -ο οποίος, μάλιστα, δεν είχε δίπλωμα οδήγησης, αλλά ούτε και φορούσε ζώνη ασφαλείας- να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και να «καρφωθεί» σε ένα δέντρο.



Για το τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον 18χρονο συνελήφθη και έχει ήδη οδηγηθεί στον ανακριτή ο 20χρονος οδηγός του δεύτερου οχήματος. Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για επικίνδυνη οδήγηση που προκάλεσε το θάνατο άλλου ανθρώπου.

Ο 18χρονος ήταν ένα παιδί που μόλις είχε δώσει Πανελλήνιες και είχε όνειρό του να γίνει λογιστής όπως και ο πατέρας του. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το δέντρο ξεριζώθηκε και το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.