Σύλλογος Κρητών Αγίου Δημητρίου: “Έφυγε” ο Βαγγέλης Σαββάκης




Την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022, έφυγε από τη ζωή ο Βαγγέλης Σαββάκης, ένας άνθρωπος με μεγάλη και σημαντική διαδρομή στα κοινά του Δήμου Αγίου Δημητρίου και ιδιαίτερα αγαπητός σε όσους τον γνώρισαν ή συνεργάστηκαν μαζί του.
▪️ Ο Βαγγέλης Σαββάκης είχε γεννηθεί στο Σπήλι Ρεθύμνου και ήταν μόνιμος κάτοικος Αγίου Δημητρίου από το 1968.
Πτυχιούχος της Ανώτατης Σχολής Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών, υπήρξε μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, ενώ εργάστηκε και συνταξιοδοτήθηκε από τον ΟΤΕ.
Προσέφερε τις υπηρεσίες του ως Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αγίου Δημητρίου, με το συνδυασμό “Δημιουργία – Ανανέωση” του Δημάρχου Παντελή Ειρηνάκη, επί τρεις τετραετίες, από το 1995 έως το 2006, κατά τη διάρκεια των οποίων διετέλεσε Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος – Καθαριότητας, Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Αντιπρόεδρος της Δημαρχιακής Επιτροπής, Πρόεδρος διαφόρων Επιτροπών του Δήμου (Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων κ.λπ.). Ασχολήθηκε έντονα με τα πολιτιστικά πράγματα της Κρήτης, υπηρετώντας ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Κρητών Αγίου Δημητρίου επί 25 χρόνια.
▪️ Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου, τη Δευτέρα 27-6-2022, ώρα 11:30.
▪️ Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά του στους οικείους του εκλιπόντος.

Σύλλογος Κρητών Αγίου Δημητρίου Αττικής

«Μυρίζουν οι βασιλικοί, μυρίζουν οι βαρσάμοι
μα σαν μυρίζει ο φρόνιμος βαρσάμοι δε μυρίζουν,
βαρσάμοι και βασιλικοί, μ’ ουδέ καρεφυλλάτα,
μυρίζει εκειά που περπατεί, μυρίζει εκειά που στέκει, μυρίζει εκειά που κάθεται. »
Αποχαιρετούμε τον επίτιμο Πρόεδρο του Συλλόγου μας Βαγγέλη Σαββάκη, τον Άνθρωπο που επι 25 χρόνια υπηρέτησε από την θέση του Προέδρου με Ήθος και Αξία την παράδοση και τον πολιτισμό.
Θα είσαι ΠΑΝΤΑ κοντά μας.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.