Συγκέντρωση της Κομματικής Οργάνωσης Αλίμου του ΚΚΕ
Η Κομματική Οργάνωση Αλίμου του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση με σύνθημα «Με το ΚΚΕ! Στη σωστή πλευρά της Ιστορίας, ενάντια στην καπιταλιστική εκμετάλλευση και τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο!», τη Δευτέρα 6 Ιουνίου, στις 8:00 μμ, στην πλατεία Άρη Βελουχιώτη. Στη συγκέντρωση θα μιλήσει η Ελένη Μητικάρη, μέλος της ΚΕΟΕ του ΚΚΕ.

Η Κομματική Οργάνωση Αλίμου του ΚΚΕ απευθύνεται στους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τις γυναίκες και τους νέους των λαϊκών οικογενειών επιδιώκοντας να αναπτυχθεί μια ουσιαστική συζήτηση για όλα τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν τον λαό σήμερα και τη διέξοδο που προτείνει το ΚΚΕ από αυτά.


Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards
Επιδιώκει να συναντηθεί με όλους όσοι προβληματίζονται για την ακρίβεια, την ενεργειακή φτώχεια, την κατάσταση του εργατικού – λαϊκού εισοδήματος που διαρκώς ροκανίζεται από την αντιλαϊκή πολιτική, τον πόλεμο που βρίσκεται σε εξέλιξη με επίκεντρο την Ουκρανία και τις συνέπειες από αυτόν.

Με όλους όσοι συναντήθηκαν οι κομμουνιστές και οι κομμουνίστριες το προηγούμενο διάστημα στις μεγάλες μάχες και κινητοποιήσεις για την υπεράσπιση του εισοδήματος και της υγείας του λαού, για την αλλαγή του συσχετισμού στα σωματεία και τους μαζικούς φορείς μέσα από τις αρχαιρεσίες τους, στον αγώνα ενάντια στην εμπλοκή της χώρας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο.

Με όλους όσοι εκτιμούν τη συνέπεια, τη δράση, τη μαχητική στάση του ΚΚΕ στην υπεράσπιση των εργατικών – λαϊκών συμφερόντων, ανεξάρτητα πολιτικής προέλευσης ή τοποθέτησης.

Με αυτή την πολιτική συγκέντρωση στόχος είναι να συζητηθούν τα μεγάλα «γιατί» και το «τι φταίει» για όλες αυτές τις εξελίξεις, για το τι μπορεί να κάνει ο λαός, για να γίνει ένα ακόμα ουσιαστικό βήμα στην αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ στον δρόμο της ανατροπής της καπιταλιστικής βαρβαρότητας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.