Στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας το πιο viral λιμανάκι (VIDEO)
Όχι δεν πρόκειται για ακόμα ένα λάθος στα γραφικά των χαρτών της Google. Όσο απίστευτο και αν φαίνεται στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας που τόσο διαφημίζεται και γίνονται προσπάθειες να αναβαθμιστεί και να μετατραπεί στην ομορφότερη παραλιακή Ριβιέρα της Ευρώπης υπάρχει ένα λιμανάκι που γεννάει ερωτηματικά και μόνο καθώς έχει αποκλειστεί με έργα παρακαλώ από την θάλασσα.

Πιο συγκεκριμένα λίγα μόλις μέτρα από τον Φλοίσβο βρίσκουν “το πιο ασφαλές καταφύγιο” σε ολόκληρο τον κόσμο για μικρές βάρκες που δυστυχώς δεν τις πετύχαμε εντός αυτό του ξεχωριστού λιμανιού καθώς οι ιδιοκτήτες τους είχαν βγει για μια βόλτα η ψάρεμα κυρίως στην ευρύτερη περιοχή.

Οι χάρτες της Google βέβαια φανερώνουν την ιδιαιτερότητα αυτό του viral μικρού λιμανιού καθώς το έχουν απαθανατίσει με σκάφη στο εσωτερικό του.

Στο ερώτημα μας αλήθεια πως γίνεται να βγαίνουν αυτές οι βάρκες από το λιμανάκι στην θάλασσα η απάντηση κάποιων θαμώνων που γνωρίζουν καλά την περιοχή ήταν αφοπλιστική.Μα φυσικά τις παίρνουν στα χέρια.

Απολαύστε λοιπόν αυτές τις σπάνιες εικόνες και σταματήστε να αναρωτιέστε τι ναι αυτό ρε; Καθώς στην χώρα που ζούμε τα πάντα είναι εφικτά. Πηγή: Up Stories

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.