Ρυζογκοφρέτες Agrino: Χρυσό Βραβείο Καινοτόμου Καταναλωτικού Προϊόντος στα Made in Greece Awards 2022
Το Χρυσό βραβείο Καινοτόμου Καταναλωτικού Προϊόντος απέσπασαν οι Ρυζογκοφρέτες Agrino στη Μεγάλη Γιορτή της Ελληνικής Παραγωγής. Τα βραβεία Made in Greece 2022 έχουν καθιερωθεί ως μια διοργάνωση-θεσμός της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετιγνκ και είναι τα μόνα στην Ελλάδα που αθλοθετούνται αποκλειστικά από την Ακαδημαΐκη κοινότητα.

Η ελληνική εταιρία Agrino, που χρόνια τώρα φέρνει το πιο αγνό και ποιοτικό ρύζι, δημιούργησε φυσικές, τραγανές και απολαυστικές ρυζογκοφρέτες αποκλειστικά από εγχώριους πόρους: πρώτη ύλη ελληνική (100% ελληνικό ρύζι και καλαμπόκι), σε συσκευασία ελληνική, παραγμένες στο εργοστάσιο της Agrino στην Ελλάδα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι πριν την είσοδο της Agrino στην κατηγορία των ρυζογκοφρετών, το 95% των προϊόντων στην εγχώρια αγορά ήταν προϊόντα εισαγωγής.

Η μοναδική παγκοσμίως σειρά ρυζογκοφρετών Agrino προσέδωσε νέα μορφή στην κατηγορία συνδυάζοντας μοναδικές ελληνικές γεύσεις με την υγιεινή βάση του ελληνικού ρυζιού και καλαμποκιού. Οι πρωτοποριακές ρυζογκοφρέτες προσφέρουν απόλαυση χωρίς ενοχές, αφού έχουν λίγες θερμίδες, είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες και δεν περιέχουν γλουτένη ή συντηρητικά.

Δεν είναι τυχαίο ότι έγιναν η #1 μάρκα ρυζογκοφρετών από τον πρώτο κιόλας χρόνο της παρουσίας τους στην Ελληνική αγορά, αλλά ταυτόχρονα αντέστρεψαν καθοριστικά την εικόνα όλης της κατηγορίας στο μυαλό του καταναλωτή και πλέον αποτελούν το νέο αγαπημένο – ελληνικό – σνακ. Παράλληλα, έχουν ήδη τοποθετηθεί σε 10 χώρες του εξωτερικού και συνεχίζουν με επιτυχία τη διεθνή τους πορεία. (Φωτό: Το Χρυσό βραβείο παρέλαβε ο Κωνσταντίνος Πιστιόλας, Εμπορικός Διευθυντής και Μέλος Δ.Σ. της Agrino – ΕΥ.ΓΕ. Πιστιόλας ΑΒΕΕ)Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Με ιστορία που κρατά πάνω από μισό αιώνα η AGRINO, αποτελεί μια από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες μάρκες στην ελληνική αγορά η οποία προσφέρει ελληνικά ρύζια και όσπρια υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας. Με σταθερά ανοδική πορεία και σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα έχει καταφέρει με προσήλωση στους στόχους της να κερδίσει την πρώτη θέση στο καλάθι των καταναλωτών ήδη από τη δεκαετία του 1980. Η ποιότητα και η καινοτομία αποτελούν τις θεμελιώδεις αξίες της επιτυχημένης πορείας της AGRINO, επενδύοντας και ενισχύοντας συνεχώς την δυναμική των προϊόντων της.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.