Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022 – Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης
15 Ιουνίου έως 24 Σεπτεμβρίου3 Φεστιβάλ – 20 ΕκδηλώσειςΣυναυλίες – Θέατρο – Χορός – Φεστιβάλ – Αφιερώματα

Το καλοκαίρι έφτασε και η πόλη σηκώνει αυλαία και… «πανιά». Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του καλοκαιριού, εκδηλώσεις δίπλα στο κύμα, εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο, σε μέρη μοναδικού φυσικού κάλλους.

3 Φεστιβάλ και 20 συνολικά εκδηλώσεις, έχει ετοιμάσει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης μέσω του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής.

«Σηκώστε λοιπόν πανιά» για μια από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας. Σαλπάρετε μαζί μας για συναυλίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες, διακεκριμένες θεατρικές παραστάσεις για παιδικό και ενήλικο κοινό, παραστάσεις χορού, γιορτές παράδοσης, επετειακά αφιερώματα και τα 3 μεγάλα μας Φεστιβάλ. Στο πρόγραμμα που ακολουθεί θα βρείτε αναλυτικά όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.«Φέτος είμαστε έτοιμοι να διοργανώσουμε για μια ακόμα χρονιά, σειρά πολιτιστικών δραστηριοτήτων με κορύφωση τις εκδηλώσεις μνήμης για την Μικρασιατική Καταστροφή που φέτος, με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από τη μαύρη σελίδα του Ελληνισμού, θα έχει ιδιαίτερη βαρύτητα.

Σας περιμένουμε όλους από κοντά, να απολαύσουμε το πλούσιο πρόγραμμα που έχουμε σχεδιάσει για το 2022, με την ευχή να είμαστε σε θέση να το εμπλουτίσουμε ακόμα περισσότερο στο μέλλον. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για την ανάδειξη του πλούσιου ελληνικού πολιτιστικού προϊόντος, αναδεικνύοντας και γνωρίζοντας από κοντά στοιχεία της πλούσιας πολιτιστικής ταυτότητας του λαού μας», τονίζει ο Δήμαρχος και Πρόεδρος του Ο.Α.Π.Π.Α. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Αυλαία και Πάμε… ή Σαλπάρουμε…

Αναλυτικά το Πρόγραμμα:

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.