Παπανικολάου: Στη Γλυφάδα απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα όλοι ελεύθερα και ισότιμα
Τα δημοφιλέστερα Seatrac της Ελλάδας στην παραλία Γλυφάδας
Ελεύθερες, ελκυστικές ακόμη και στους πιο απαιτητικούς και με τα δύο δημοφιλέστερα σε πανελλαδικό επίπεδο Seatrac ξανά σε λειτουργία, οι παραλίες της Γλυφάδας διεκδικούν πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό καλοκαίρι. Βραβευμένες με τρεις γαλάζιες σημαίες για την καθαρότητα των νερών και την ποιότητα των υποδομών, δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν ονειρεμένες παραλίες νησιών και άλλων προορισμών θερινών διακοπών. Οι υποδομές για ΑΜΕΑ που τοποθετήθηκαν πάλι φέτος στο ίδιο σημείο της παραλίας όπου έχουν αγαπηθεί και έχουν καταγράψει επί σειρά ετών πανελλαδικό ρεκόρ χρήσεων, συμπληρώνουν το «ψηφιδωτό» των εγκαταστάσεων που δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις για ένα όμορφο καλοκαίρι για όλους.

«Οι συμπολίτες μας με αναπηρία ή με κινητικά προβλήματα είναι ισότιμα μέλη της κοινωνίας μας, σε κάθε της έκφανση και σε κάθε δραστηριότητα. Στη Γλυφάδα μας, πορευόμαστε πάντοτε με αυτή την αρχή. Όχι στα λόγια. Στην πράξη. Τα δύο Seatrac που βλέπετε, τοποθετήθηκαν στην παραλία μας, για έβδομη συνεχόμενη χρονιά. Όλα τα τελευταία χρόνια, ήταν πρώτα σε χρήση πανελλαδικά! Κι αυτό, επιτρέψτε μου να πω, οφείλεται στο ότι η υποδομή που δημιουργήσαμε δεν περιορίστηκε σε αυτό τον καινοτόμο μηχανισμό, που βοηθά τα άτομα με αναπηρία ή κινητικά προβλήματα στην αυτόνομη πρόσβασή τους στη θάλασσα.

Δημιουργήσαμε μια ολοκληρωμένη εγκατάσταση, που ξεκινάει από το χώρο στάθμευσης και τις τουαλέτες για ΑΜΕΑ και φτάνει στο σημείο που μπαίνουν πια στη θάλασσα. Διασφαλίζουμε σε χιλιάδες συμπολίτες μας την προσβασιμότητα και την ανεξάρτητη διαβίωση, έμπρακτα. Ευχαριστούμε θερμά τους εργαζόμενους, που είναι εκεί όλη μέρα για να προσφέρουν βοήθεια και τον συντονιστή μας της όλης προσπάθειας, Στέλιο Κουρουπάκη, που είναι εκεί από την πρώτη ημέρα του εγχειρήματος αυτού. Ευχαριστούμε για τη διαχρονική συνεργασία την εταιρεία Tobea και προσωπικά τον Ιγνάτιο Φωτίου. Το ελληνικό καλοκαίρι είναι εδώ για όλους και όλοι πρέπει να χαίρονται και να απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα ελεύθερα και ισότιμα», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.