Παπανικολάου: Έτσι ξεκίνησε η φωτιά στη Γλυφάδα (VIDEO)




Mε ανάρτηση που έκανε το Σάββατο, ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, περιέγραψε αναλυτικά το πως ξεκίνησε η πυρκαγιά στο Πυρνάρι από τον υποσταθμό του ΔΕΔΔΗΕ. Μάλιστα για τα ξερά χόρτα που υπάρχουν γύρω, ο δήμαρχος ανέφερε πως «για να καθαριστούν αυτά τα σημεία απαιτείται άδεια από το δασαρχείο και τον ΔΕΔΔΗΕ».

Ο Γιώργος Παπανικολάου παρουσίασε στον #ΣΚΑΙ το χρονικό των χθεσινών γεγονότων, τονίζοντας ότι αυτή ήταν η 4η φωτιά που εκδηλώθηκε στη Γλυφάδα από το Πάσχα και επισήμανε ότι μετά το ξέσπασμα της πυρκαγιάς από υποσταθμό του ΔΕΔΔΗΕ, υπήρξε και άλλη εστία στη Βάρη και άλλη στον Κουβαρά. Ο Δήμος Γλυφάδας πάντως είχε φροντίσει ήδη από το Πάσχα να συντηρήσει τον αντιπυρικό δρόμο του Υμηττού.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου παρουσιάζει στον #ΣΚΑΙ το χρονικό των χθεσινών γεγονότων, τονίζει ότι αυτή ήταν…

Δημοσιεύτηκε από Δήμος Γλυφάδας (Municipality of Glyfada) στις Κυριακή, 5 Ιουνίου 2022
“Από υποσταθμό του ΔΕΔΔΗΕ (πρώτη και δεύτερη φωτογραφία) ξεκίνησε σήμερα πυρκαγιά στη Γλυφάδα μας, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και των δυνατών ανέμων, στους πρόποδες του Υμηττού, μετά το τέρμα της οδού Μετσόβου”

“Ξενυχτήσαμε όλο το βράδυ με τα γνωστά “καντηλάκια”. Είμαστε ασφαλείς” είπε το πρωί, ο δήμαρχος, στην τηλεόραση του #Alpha.



Ξενυχτήσαμε όλο το βράδυ με τα γνωστά "καντηλάκια". Είμαστε ασφαλείς. Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου μίλησε το πρωί στην τηλεόραση του #Alpha.

Δημοσιεύτηκε από Δήμος Γλυφάδας (Municipality of Glyfada) στις Κυριακή, 5 Ιουνίου 2022

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.