Παλαιό Φάληρο: Έριχναν λύματα στα φρεάτια ομβρίων υδάτων




Συνεργεία του Δήμου Παλαιού Φαλήρου καθαρίζουν τα φρεάτια προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα κακοσμίας που παρουσιάστηκε τις τελευταίες ημέρες.
Το πρόβλημα οφείλεται σε παράνομη ρίψη αστικών λυμάτων στα φρεάτια ομβρίων υδάτων.

“Αναζητήσαμε και βρήκαμε τους υπαίτιους, στους οποίους έχουν ήδη γίνει συστάσεις, καθώς και ενημέρωσή, ότι σε ενδεχόμενη νέα παράνομη δραστηριότητά τους, θα τους επιβληθεί τσουχτερό διοικητικό πρόστιμο και θα ακολουθηθεί η νομική οδός” δήλωσε ο δήμαρχος, Γιάννης Φωστηρόπουλος

“Με στόχο την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της παράνομης ρίψης στερεών αστικών λυμάτων σε φρεάτια, πέραν των ενεργειών του Δήμου μας, ενημερώθηκαν και συνεργεία της ΕΥΔΑΠ, προκειμένου να γίνει έλεγχος σε κεντρικούς αγωγούς ομβρίων υδάτων. Πράγματι, συνεργεία της εταιρείας έσπευσαν στην περιοχή που παρατηρήθηκε κακοσμία και κατόπιν ελέγχου του δικτύου, διαπιστώθηκε φραγμένος κεντρικός αγωγός ομβρίων στο ύψος της οδού Ναζλίου, ο οποίος παρεμπόδιζε τον ικανοποιητικό αερισμό του όλου δικτύου της περιοχής. Άμεσα πραγματοποιήθηκαν εργασίες απόφραξης με τεχνικά μέσα και καθαρισμός του αγωγού με ρίψη μεγάλης ποσότητας ύδατος”.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.