Ομιλία Τάσου Γαϊτάνη – «Η Μάχη της γενιάς μας»
Με εντυπωσιακή συμμετοχή πολιτών πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Τάσου Γαϊτάνη, την Τετάρτη 8 Ιουνίου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, τέως Επίτροπος της ΕΕ, η κυρία Νίκη Κεραμέως υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, ο κ.  Κωστής Χατζηδάκης υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, ο κ. Νίκος Παπαθανάσης αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, ο κ. Γιάννης Οικονόμου υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, ο κ. Σταύρος Καλαφάτης υφυπουργός Εσωτερικών, ο κ. Νίκος Χαρδαλιάς υφυπουργός Εθνικής Άμυνας,  ο κ. Γιάννης Μπούγας, Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, οι βουλευτές της ΝΔ κ.κ. Δημήτρης Μαρκόπουλος, Περικλής Μαντάς, Γιάννης Μελάς, Διονύσης Σταμενίτης και η κυρία Διονυσία Αυγερινοπούλου, οι Δήμαρχοι Καλλιθέας κ. Δημήτρης Κάρναβος και Ζωγράφου κ. Βασίλης Θώδας, ο κ. Γιάννης Μπρατάκος πρόεδρος του ΕΒΕΑ και Γενικός Δ/ντής της ΝΔ, ο κ. Παύλος Μαρινάκης Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, ο κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών, ο κ. Λεωνίδας Χριστόπουλος Γενικός Γραμματέας Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών, ο κ. Βασίλης Κοντοζαμάνης πρώην υπουργός Υγείας, ο κ. Αντρέας Λυκουρέτζος πρόεδρος του ΕΛΓΑ, ο  κ. Γιώργος Δημόπουλος Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών, ο κ. Στέλιος Κονταδάκης διευθυντής γραφείου προέδρου ΝΔ και γραμματέας οργανωτικού της ΝΔ, ο κ. Κώστας Πυλαρινός τέως γενικός διευθυντής της ΝΔ, καθώς και οι Γραμματείς της ΝΔ κ.κ. Θεόδωρος Κόλλιας, Κώστας Λολίτσας, Άκης Μπάφας, Θόδωρος Σκρέκας, Βασίλης Φεύγας και Σίμος Ψωμιάδης.  

Στην ομιλία του με θέμα «Η μάχη της γενιάς μας, το μέλλον της πατρίδας μας», ο κ. Γαϊτάνης μίλησε αναλυτικά για το σημαντικό κυβερνητικό έργο των τελευταίων τριών ετών αλλά και  για το μεγάλο δίλημμα για το μέλλον της χώρα μας τα επόμενα χρόνια.

Ειδικότερα τόνισε ότι η χώρα μας σήμερα είναι πολύ πιο ισχυρή τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό, αφού έχει μια σταθερή κυβέρνηση, που βελτιώνεται την οικονομία και υλοποιεί πλήθος νέων μεταρρυθμίσεων. «Η ελληνική φωνή πλέον ακούγεται σε όλα τα διεθνή φόρα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απολαμβάνει κύρος και αξιοπιστία σε όλο τον κόσμο», υπογράμμισε χαρακτηριστικά. Ταυτόχρονα επισήμανε τις μεγάλες επιτυχίες στην εξωτερική πολιτική, όπου η χώρα κλείνοντας εκκρεμότητες ετών, μεγάλωσε με την επέκταση της ΑΟΖ, υπογράμμισε τη σημαντική ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων, μίλησε για τον ψηφιακό εκσυγχρονισμό του κράτους, τα θετικά αποτελέσματα της ασκούμενης οικονομικής πολιτικής, όπως η αύξηση των ιδιωτικών επενδύσεων, η μείωση της ανεργίας, η μείωση των φόρων σε μισθωτούς και επιχειρήσεις, τις μεγάλες αλλαγές στην Παιδεία και τις μεταρρυθμίσεις που έγιναν στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής (αναβάθμιση ΕΦΚΑ, μείωση απονομής χρόνου συντάξεων, εθνικό σχέδιο ΑΜΕΑ, ψηφιακή κάρτα εργασίας).

Καταλήγοντας στην ομιλία του υποστήριξε ότι η επόμενη μάχη θα είναι κομβική για το μέλλον του τόπου μας.  «Στις εκλογές του 2023 δε θα αναμετρηθούμε μόνο με την Αριστερά και τις λογικές της. Θα αναμετρηθούν ουσιαστικά δύο κόσμοι. Θα αναμετρηθεί η πρόοδος που εκφράζει η Νέα Δημοκρατία με την οπισθοδρόμηση που εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ, η υπευθυνότητα του δικού μας πολιτικού λόγου, με τον λαϊκισμό και τη χυδαιότητα του δικού τους και τελικά η επιθυμία μας να πάει η πατρίδα μπροστά, σε σχέση με την δική τους να την κρατήσουν δέσμια νοοτροπιών που έχουν αφήσει πίσω όλες οι ανεπτυγμένες χώρες του κόσμου», υπογράμμισε  χαρακτηριστικά.Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.