Οι “Εμπρηστές Τοξοβόλοι” έκαψαν την έκθεση αυτοκινήτων στο Παλαιό Φάληρο (VIDEO)




H αναρχική ομάδα “Εμπρηστές Τοξοβόλοι” ανέλαβε την εμπρηστική επίθεση στην έκθεση αυτοκινήτων “Δαουλάρης”, στη λεωφόρο Αμφιθέας, στο Παλαιό Φάληρο, τα ξημερώματα της 1ης Ιουνίου.

“Καλούμε σε εμπρηστική καμπάνια σε πολυτελή οχήματα και εταιρικά σε αλληλεγγύη με τον Γιάννη Μιχαηλίδη” αναφέρουν στην προκήρυξη που έστειλαν στην ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου athens.indymedia.org

Δείτε την ανακοίνωση τoυ Γιώργου Δαουλάρη, μετά την ανάληψη ευθύνης για τον εμπρησμό:

Για μια ακόμη φορά ο αδελφός μου και εγώ σας ευχαριστούμε όλους όσους μας καλέσατε τόσο την πρώτη ημέρα αλλά και όλες αυτές τις ημέρες που περνούν δύσκολα για την οικογένειά μας.
Σήμερα το μεσημέρι η αστυνομία μας ενημέρωσε ότι υπήρξε ανάληψη ευθύνης της σοβαρής εμπρηστικής επίθεσης που δέχθηκε η εμπορία αυτοκινήτων μας ΔΑΟΥΛΑΡΗΣ στην Λ. Αμφιθέας στο Παλαιό Φάληρο από ομάδα αντεξουσιαστών που καλούν σε εμπρηστική καμπάνια σε πολυτελή οχήματα και εταιρικά αναφέροντας τα αιτήματά τους.
Ο αδελφός μου και εγώ μεγαλώσαμε σε μια οικογένεια όπου σεβασμό τον συνάνθρωπό μας το κόπο του και την αγωνία του να δημιουργήσει και να προοδεύσει. Δεν έχουμε πειράξει ποτέ κανέναν, ότι κάναμε μέχρι σήμερα το κάναμε με μεγάλη προσπάθεια. Δεν μας χαρίστηκε τίποτε όπου και εάν έχουμε φτάσει. Δίνουμε αγώνα καθημερινό εργαζόμαστε στον ιδιωτικό τομέα και αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες που έχει κάθε Έλληνας και κάτοικος αυτής της χώρας που προσπαθεί και επιχειρεί να δημιουργήσει κάτι δικό του.




Μάθαμε από τους γονείς μας να παλεύουμε για μια καλύτερη κοινωνία. Όσοι μας γνωρίζετε μας είπατε γιατί αυτό. Όσοι δεν μας γνωρίζετε είπατε κάτι θα έχει γίνει, κάποιους θα έχουνε θυμώσει!
Η στεναχώρια του αδελφού μου και της οικογένειας μου αυτές τις ημέρες πολύ μεγάλη. Με την αγάπη των δικών μας ανθρώπων συγγενών και φίλων των οποίων η αγκαλιά απλώθηκε πολύ μεγάλη υπήρξε δύναμη για τον Αντώνη όπως και για όλους μας.
Το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι για τα δικά τους αιτήματα αποφασίζουν να καίνε αυτοκίνητα σε επιχειρήσεις που έχουν γίνει με πολύ κόπο και πολύ δουλειά και βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή περαστικών και κατοίκων δεν μπορεί να δικαιολογήσει κανέναν αγώνα.
Παρακαλώ όλους μην προχωρήσετε σε υβριστικά μηνύματα.
Ο σκοπός της ανάρτησης είναι να ενημερώσω όλους όσους μας ρωτάτε καθημερινά και μακάρι να μην ξαναγίνει σε κανέναν κάτι τέτοιο.
Για εμάς ως οικογένεια τουλάχιστον σήμερα έχουμε μια απάντηση στο μεγάλο ΓΙΑΤΙ συνέβη αυτό.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.