Ξήλωσαν το όνομα του Λουκιανού Κηλαηδόνη από την “Ακτή Βουλιαγμένης”




Στις 25 Ιουλίου του 1983 ο δημοφιλής συνθέτης και τραγουδοποιός Λουκιανός Κηλαηδόνης είχε διοργανώσει ένα μεγάλο πάρτι στην πλαζ της Βουλιαγμένης κάτω από την πανσέληνο, με τεράστια επιτυχία.
Στις 13 Ιουλίου 2018 τιμώντας τη μνήμη του σημαντικού αυτού καλλιτέχνη διοργανώθηκε η τελετή μετονομασίας της πλαζ, σε «Λουκιανός Κηλαηδόνης». Η τελετή συνοδεύτηκε από μουσική εκδήλωση την οποία παρακολούθησαν άνθρωποι όλων των ηλικιών, με τον Δώρο Δημοσθένους, τον Φοίβο Δεληβοριά και την κόρη του Λουκιανού, Μαρία Κηλαηδόνη, να ερμηνεύουν αγαπημένα τραγούδια του αξέχαστου δημιουργού, χαρίζοντας στιγμές χαράς και συγκίνησης. Τη συναυλία συνόδεψαν βιντεοπροβολές με αποσπάσματα από το θρυλικό πάρτι του 1983 που άφησε εποχή.

Ιούνιος 2022. Οι υπεύθυνοι της “Ακτής Βουλιαγμένης” ξήλωσαν από την είσοδο το όνομα του Λουκιανού Κηλαηδόνη. Γιατί; Περιμένουμε να μας απαντήσουν. Ο δήμαρχος το γνωρίζει ή έγινε και αυτό εν αγνοία του όπως και οι υπέρογκες αυξήσεις για τους δημότες; Πηγή φωτό: Κυριάκος Π. Ζηλάκος Η ΔΗΜ. ΤΟ. Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης τον Ιούνιο του 2018 σε έκτακτη συνεδρίαση της είχε καταψηφίσει την μετονομασία της πλαζ. Μάλιστα υπήρχαν σφοδρές αντιδράσεις και από την τότε πρόεδρο του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Βουλιαγμένης, Άννα Λεντή (δείτε εδώ το ρεπορτάζ)



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.