Μπορεί να ανταπεξέλθει η Ιταλία, πιο έμπειρη η Κόστα Ρίκα




Στο Γερμανία – Ιταλία, η γηπεδούχος πορεύεται με αλλαγές διαρκώς στην 11άδα της, ενώ η φιλοξενούμενη έχει αποδειχθεί σφιχτή. Παράλληλα, το προβάδισμα έχει η Κόστα Ρίκα για την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, διαθέτει ποιοτικότερο και πιο έμπειρο ρόστερ από τη Νέα Ζηλανδία.

Πλησιάζει και η έναρξη του Γουίμπλεντον. Τα πιο έγκυρα προγνωστικα τενις

608. Κόστα Ρίκα – Νέα Ζηλανδία (21:00)

Στα μπαράζ για την είσοδο στο Παγκόσμιο Κύπελλο, η Κόστα Ρίκα κοντράρεται στην Ντόχα με τη Νέα Ζηλανδία. Η τυπικά γηπεδούχος είναι από τις σταθερές δυνάμεις της Κεντρικής και Βόρειας Αμερικής και ελπίζει σε παρουσία στα γήπεδο του Κατάρ τον ερχόμενο Νοέμβριο. Διαθέτει καλύτερες μονάδες από την αντίπαλό της και είναι σε θέση να κερδίσει με σχετική άνεση. Η Νέα Ζηλανδία πέτυχε πέντε νίκες στην προκριματική φάση, όμως οι αντίπαλοι δεν είναι υψηλής δυναμικής. Σαφώς πιο ψημένη η Κόστα Ρίκα, έχει παίκτες με προσωπικότητα κι από τη στιγμή που ο άσος βρίσκεται σε επιθυμητά επίπεδα (στο 1.83), αξίζει να τον προτιμήσουμε.



611. Γερμανία – Ιταλία (21:45)

Σπουδαίο ματς διεξάγεται στον 3ο όμιλο της Α’ κατηγορίας. Η Γερμανία κοντράρεται με την Ιταλία στο Γκλάντμπαχ, με σκοπό να πάρει επιτέλους την πρώτη της νίκη που θα τη βάλει σε τροχιά κορυφής. Προέρχεται από 3 σερί 1-1, τελευταίο αυτό με την Ουγγαρία (εκτός). Δοκιμές επί δοκιμών από τον τεχνικό Χάνσι Φλικ. Η Ιταλία μπορεί να παρατάσσεται με εντελώς διαφορετική ομάδα απ’ αυτήν που έχουμε συνηθίσει, όμως μάχεται στο 100% και απολαμβάνει έστω και οριακά τη μοναξιά της κορυφής. Έχει σερί 1-2-0 και θα παλέψει για να το διευρύνει. Μεγάλη η λίστα των απόντων. Ντέρμπι, η γηπεδούχος θα τα δώσει όλα, όμως η φιλοξενούμενη δεν τα παρατάει, άρα βρίσκουμε διαφυγή στην κάλυψη προς τα δεξιά και συγκεκριμένα στο 2 (+0.5 Α.Η.) σε απόδοση 2.10.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.