Μοσχάτο: Την Πέμπτη η πολιτική κηδεία του Θοδωρή Πουντίδη
Η ανάρτηση του δημάρχου Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου: “Με θλίψη αποχαιρετώ τον Θοδωρή Πουντίδη, έναν αγωνιστή της πόλης του Μοσχάτου και των δικαιωμάτων των εργατών. Άνθρωπος με καθαρές θέσεις, αποφασιστικός, τίμησε την θέση του Δημοτικού Συμβούλου στον π. Δήμο Μοσχάτου, στην οποία ήταν εκλεγμένος για δύο τετραετίες. Εκφράζω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια και τους οικείους του.”

Στην ανακοίνωσή της η Κομματική Οργάνωση Μάνδρας – Ειδυλλίας – Ερυθρών του ΚΚΕ αναφέρει:

«Ο σύντροφος Θ. Πουντίδης συμπλήρωσε 50 χρόνια κομματικής ζωής και δράσης μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ.

Διετέλεσε στέλεχος του Κόμματος επί σειρά ετών, ανέπτυξε συνδικαλιστική δράση στη Ζώνη του Περάματος και για δύο τετραετίες υπήρξε δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Μοσχάτου. Κατά τη μακρά του πορεία στο κίνημα έφερε εις πέρας οποιοδήποτε καθήκον του ανέθεσε το Κόμμα.Διακρινόταν για την αποφασιστικότητα και για την καθαρότητα του λόγου του.

Σε δύσκολες στιγμές στάθηκε αλύγιστος και αγωνίστηκε με αποφασιστικότητα για τη διατήρηση του επαναστατικού χαρακτήρα του Κόμματος.

Με την ίδια αποφασιστικότητα και αξιοπρέπεια έδωσε την άνιση μάχη με την ασθένειά του και μέχρι τελευταία στιγμή συμμετείχε στη δράση της οργάνωσής του.

Η πολιτική του κηδεία θα γίνει την Πέμπτη 16 Ιούνη στις 11 π.μ., στο 3ο Νεκροταφείο Νίκαιας».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.