“Μη μου κάνεις Zoom” – Ο πρόεδρος του ΣΠΑΥ δεν ήξερε ποιο μέρος καίγεται και συντόνιζε… τον καμεραμάν του (VIDEO)




Απίστευτο σόου από τον δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης και πρόεδρο του ΣΠΑΥ (Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού), Γιάννη Κωνσταντάτου, τις ώρες που εκατοντάδες πυροσβέστες και κάτοικοι της Βούλας, έδιναν πραγματική μάχη με τις φλόγες! Χωρίς να γνωρίζει, ως όφειλε, που βρίσκεται, “συντόνιζε” υποτίθεται το έργο της κατάσβεσης, σε live μετάδοση στο facebook, για να δείξει ότι οι εθελοντές του Συνδέσμου κάνουν όλη τη δουλειά και να δικαιολογήσει τον πακτωλό εκατομμυρίων από κονδύλια που λαμβάνουν. Οι ανυπόστατες κατηγορίες του, σε βάρος του δημάρχου Γλυφάδας, Γιώργου Παπανικολάου, μόνο τυχαίες δεν είναι αφού πίσω από αυτές κρύβεται η απόφαση του Παπανικολάου να αποχωρήσει από τον Σύνδεσμο. Οι βασικοί λόγοι της αποχώρησης ήταν το μεγάλο ετήσιο κόστος που πλήρωνε ο δήμος για συνδρομή, χωρίς να υπάρχει η ανάλογη ανταπόδοση, αλλά και οι προκλητικές δαπάνες του ΣΠΑΥ για δημόσιες σχέσεις. Δείτε τις εμφανίσεις του Κωνσταντάτου σε live μετάδοση:

Φεύγουμε με τους εθελοντές μας, γιατί μπορεί να κινδυνεύουμε. Είμαστε εδώ η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη (κάνουν ότι τρέχουν για να γλυτώσουν από τις φλόγες)

Με κίνδυνο της ομάδας μας σπεύσαμε στο Κοιμητήριο της Βούλας μετά από 6 ώρες μάχης που δόθηκε και σώθηκαν πολλά σπίτια….

Δημοσιεύτηκε από Γιάννης Κωνσταντάτος στις Σάββατο, 4 Ιουνίου 2022

Κωνσταντάτος: “Η Εθελοντική Ομάδα επιχειρεί έσωσαν τα σπίτια εδώ γύρω μας…” (όλοι χαλαροί, ένας ασχολείται με το κινητό…οι εθελοντικές ομάδες των άλλων δήμων του ΣΠΑΥ?



Δημοσιεύτηκε από Γιάννης Κωνσταντάτος στις Σάββατο, 4 Ιουνίου 2022

“Bρισκόμαστε με την εθελοντική ομάδα της Αργυρούπολης (οι υπόλοιπες;) στα σπίτια στο Πανόραμα, ο καπνός είναι αποπνικτικός δίνουν μάχη τα παιδιά τα δικά μας να σώσουν τα σπίτια. Πνιγόμαστε…

Ακούγονται γέλια, αλλά ο Κωνσταντάτος συνεχίζει τη “δραματική” περιγραφή. Πάλι λέει ότι τα πράγματα είναι εκτός ελέγχου, ρωτάει τον κόσμο: Έχει πιάσει φωτιά σπίτι ξέρετε; Η φωτιά στο βάθος καίει στη χαράδρα και αυτός συνεχίζει το θέατρο πιάνοντας με το χέρι τι πρόσωπό του, ότι και καλά τον έχουν πνίξει οι καπνοί. Εκείνη την ώρα κάποιο μέσο κάνει ζωντανή μετάδοση και συνομιλεί με τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, τον δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης που έχει το μεγάλο πρόβλημα. Ο Κωνσταντάτος παρεμβαίνει και πουλάει εξυπνάδες, για να δείξει ότι αυτός είναι το κουμάντο που συντονίζει!!!

Στο επόμενο βίντεο αναφωνεί: Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει στα σπίτια της Βούλας και όλα αυτά από έναν υποσταθμό της Γλυφάδας…

Στο επόμενο βίντεο, αφού πάλι παρεμβαίνει στο έργο του Κωνσταντέλλου που κυριολεκτικά “καίγεται το σπίτι του” λέει σε ζωντανή μετάδοση ότι ειδοποίησε τον Θεοδωρικάκο για να εκκενωθούν τα σπίτια. Ο Κωνσταντέλλος του απαντά ότι ήδη το έχει κάνει!

Εδώ αρχίζουν τα τραγελαφικά: Ο πρόεδρος του ΣΠΑΥ που υποτίθεται ότι έχει εκλεγεί γιατί γνωρίζει τα πάντα για τον Υμηττό, λέει σε ζωντανή μετάδοση να απομακρυνθούν τα γυναικόπαιδα γιατί κινδυνεύουν. “Δεν ξέρω ποιο σημείο είναι αυτό, ΄λέει, το ρέμα πως λέγεται;… Μέχρι να του πουν που βρίσκεται, αυτός ασχολείται με τον προσωπικό του οπερατέρ και του δίνει οδηγίες: Όχι zoom (εννοώντας να μην του κάνει η κάμερα κοντινό). Στη συνέχεια Κωνταντάτος και εθελοντές μέσα σε φανερή αμηχανία, προσπαθούν να καταλάβουν τι συμβαίνει!

Στο επόμενο βίντεο αφού “υπενθυμίσει” ότι η φωτιά ξεκίνησε από τη Γλυφάδα, λέει πάλι ότι η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική και ότι κινδυνεύουν και εκείνοι που είναι εκεί. Στο μεταξύ δεν έχει φανεί πουθενά ότι αυτός ο απίστευτος τύπος συντονίζει ομάδες εθελοντών!!! Ο μοναδικός που συντονίζει είναι ο προσωπικός του οπερατέρ για να βγαίνει live

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.