Γλυφάδα: Υπόνοιες για εμπρησμό στην Αιξωνή (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Φωτιά ξέσπασε – από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία – περίπου στις 4 χθες το απόγευμα στην περιοχή της Αιξωνής στη Γλυφάδα, μετά το τέρμα της οδού Κρίτωνος. Αμέσως κινητοποιήθηκε η Πολιτική Προστασία του Δήμου Γλυφάδας και η Πυροσβεστική και πολύ γρήγορα η πυρκαγιά κατασβέστηκε.

Τα αίτια της εκδήλωσης της πυρκαγιάς ερευνώνται και ο Δήμος Γλυφάδας καλεί όποιον έχει δει ή γνωρίζει οποιαδήποτε πληροφορία, να ενημερώσει άμεσα τις αρμόδιες αρχές. Ήδη αξιολογούνται συγκεκριμένες μαρτυρίες.

“Ευχαριστούμε για μια ακόμα φορά το Πυροσβεστικό Σώμα και τον διοικητή της περιοχής μας Γιώργο Πουλή και βεβαίως τους εργαζόμενους και τους εθελοντές στην πολιτική μας προστασία” αναφέρει σχετική ανακοίνωση του δήμου Γλυφάδας

Νωρίτερα είχε ξεσπάσει πυρκαγιά σε οικοπεδικό χώρο, στη συμβολή των οδών Βουτηρά και Προόδου. στη Βούλα. Στο σημείο επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Γλυφάδα: Υπόνοιες για εμπρησμό στην Αιξωνή (ΕΙΚΟΝΕΣ)

  • 16/06/2022 at 5:11 μμ
    Permalink

    ΜΕΤΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΟΥΝΑΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΜΠΟΡΑ….ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΨΕΙ ΟΛΑ ΤΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΟΥΝ …ΔΥΟ ΔΕΝΤΡΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ….ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.