Καλλιθέα: Δωρεάν συναυλία με τον Πασχάλη




Το μεγάλο καλοκαιρινό-φθινοπωρινό πρόγραμμα του Δήμου Καλλιθέας (16 Ιουνίου-4 Οκτωβρίου) ξεκινά, με ελεύθερη είσοδο σε όλες τις εκδηλώσεις!

Το Πολιτιστικό Καλοκαίρι και Φθινόπωρο 2022 του Δήμου Καλλιθέας ανοίγει τις πύλες του εκτεινόμενο από άκρου εις άκρον της πόλης.
Με μια πανδαισία καλλιτεχνικών προτάσεων για όλες τις προτιμήσεις κάνει έναρξη στις 16 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 5 Οκτωβρίου, με από 1 ως και 4 παραστάσεις ημερησίως. Με μεγάλες συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, δύο θερινούς κινηματογράφους (που θα λειτουργήσουν από τις 27 Ιουνίου ως τις 6 Σεπτεμβρίου), με αναβίωση παραδοσιακών εθίμων, με θέατρο σκιών, με παιδικές παραστάσεις, με ειδικές μουσικές βραδιές στις πανσελήνους, με δύο εκθέσεις βιβλίου, με παρουσιάσεις βιβλίων, με το φεστιβάλ του Λυρικού Νότου, με το Ρεμπέτικο Τριήμερο, με το 7ο Μεσογειακό Φεστιβάλ με τα 2α Χαροκόπεια, με τη δουλειά των Εργαστηρίων Ερασιτεχνικής Δημιουργίας του Δήμου, με τη Φιλαρμονική και το Δημοτικό Ωδείο, με τόσα και με… τόσα που μας υπόσχονται ένα ποιοτικό καλοκαίρι κι ένα αντίστοιχο φθινόπωρο! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.