“Θερινή Μπουάτ ο Άλιμος” – Πρεμιέρα με “καρφιά” του Κονδύλη για την ηχορύπανση στην παραλία
Mε τον Βασίλη Λέκκα ξεκίνησαν την Παρασκευή 24 Ιουνίου οι δωρεάν μουσικές βραδιές “κάτω απ’ το φως των αστεριών”. Ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης, εξήγησε στον κόσμο πως η ιδέα προέκυψε από την μεγάλη αντιπαράθεση με τα καταστήματα της παραλίας.

“Αντί να ακούμε θόρυβο και ένα ηχητικό πολτό και να πονάνε τα αυτιά μας, θα ακούσουμε μελωδίες που ακουμπάνε στη ψυχή μας και να μας φέρουν κοντά τον ένα με τον άλλο. Θα έχουμε ξεχωριστούς καλλιτέχνες” είπε ο δήμαρχος“Η ιδέα μας με τον Παντελή Αμπαζή τον οποίο ευχαριστώ πολύ γιατί έχει τη συνολική ευθύνη και την επιμέλεια για όλο αυτό το τρίμηνο που ξεκινάει σήμερα και θα φτάσει μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου, ήταν να προσφέρουμε στον κόσμο ένα διαφορετικό, πιο ανθρώπινο, πιο όμορφο τρόπο να ψυχαγωγηθεί και να περάσει ωραία. Να βγει από το σπίτι και χωρίς να ξοδευτεί, γιατί είναι και οι εποχές δύσκολες, να μπορέσει να ακούσει μουσική. Να μην ακούσει θόρυβο. Το ξέρετε πολύ καλά ότι είχαμε και μία μεγάλη αντιπαράθεση με καταστήματα της παραλίας και κάπως και από αυτό προέκυψε η ιδέα.”

Πηγή φωτό: Foni Tou Alimou

Ο Δήμος Αλίμου σας προσφέρει δωρεάν μουσικές βραδιές “κάτω απ’ το φως των αστεριών”.
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο από 24/6 έως 24/9/2022, στις 9 μ.μ., το Ανοιχτό θέατρο «Μαίρη Αρώνη» (Ελ.Βενιζέλου 14, Άνω Καλαμάκι) μεταμορφώνεται σε υπαίθρια θερινή μπουάτ και φιλοξενεί ξεχωριστές μουσικές παραστάσεις, με αγαπημένους καλλιτέχνες και ελεύθερη είσοδο για όλους.
Εμφανίζονται:
Βασίλης Λέκκας 24/6
Κώστας Χατζής 1/7
Ορφέας Περίδης 8/7
Βαγγέλης Γερμανός 15/7
Μπάμπης Τσέρτος 22/7
Λάκης Παπαδόπουλος 29/7
Βασίλης Καζούλης 5/8
Ελένη Δήμου 12/8
Δαυίδ Ναχμίας 19/8
Βαγγέλης Κορακάκης 26/8
Ανδριάνα Μπάμπαλη 2/9
Ρένος Χαραλαμπίδης 9/9
Γεράσιμος Γεννατάς 16/9
Δημήτρης Μεντζέλος 23/9


«Μία ανθρώπινη πρόταση ψυχαγωγίας. Ανοιχτή μουσική σκηνή. Χαμηλόφωνα. Χωρίς υπερβολικά φώτα εντυπωσιασμού. Χωρίς εκκωφαντικό ήχο. Ήρεμα κι απλά. Με ακουστικά όργανα. Με μια κιθάρα, ένα πιάνο, ένα μπουζούκι, μια φωνή. Νωρίς, για να μπορούν να το χαρούν όλες οι ηλικίες. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο μόλις πέσει ο ήλιος αρχίζουν οι μουσικές. Και στις 11 μ.μ. σβήνουν τα φώτα, κατεβαίνει η ένταση της μουσικής, ανάβουν τα κεριά. Γινόμαστε όλοι μια παρέα και τραγουδάμε για λίγο ακόμα unplugged, χωρίς μικρόφωνα και ενισχυτές» σημειώνει ο καλλιτεχνικός διευθυντής των εκδηλώσεων Παντελής Αμπαζής.
Κάθε Παρασκευή στις 9 μ.μ. θα ανεβαίνει στη σκηνή της «θερινής μπουάτ του Αλίμου» ένας διαφορετικός αγαπημένος τραγουδιστής, ενώ κάθε Σάββατο στις 9 μ.μ. το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεματικές παραστάσεις και τα σημαντικότερα τραγούδια από τη δισκογραφία του Παντελή Αμπαζή, με μια σύγχρονη αφαιρετική ακουστική ενορχηστρωτική ματιά.
Έναρξη: την Παρασκευή 24 Ιουνίου με τον Βασίλη Λέκκα και εκτάκτως η παράσταση του Σαββάτου με τον Παντελή Αμπαζή μεταφέρεται την Κυριακή 26 Ιουνίου στις 9 μ.μ.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.