Δύο συλλήψεις για το φονικό στη Ραφήνα




Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία, για την άγρια δολοφονία του 42χρονου στην Ραφήνα. Οι συλλήψεις έγιναν σήμερα τα ξημερώματα στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, πρόκειται για δύο Αλβανούς, ένας εκ των οποίων έχει πάρει την ελληνική υπηκοότητα.

Οι δύο συλληφθέντες ήταν αυτοί που χτύπησαν τον άτυχο 42χρονο. Ο ένας με σιδερογροθιά και ο άλλος με τα χέρια του. Οι άλλοι δύο που ήταν στην παρέα δεν συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό.

Από χθες η αστυνομία είχε ταυτοποιήσει τους δύο δράστες, τόσο από τις καταθέσεις των θαμώνων στο μπαρ την ώρα της επίθεσης όσο και από βιντεοληπτικό υλικό. Όσοι βρίσκονταν στο σημείο είδαν το αυτοκίνητο με το οποίο τράπηκαν σε φυγή μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του 42χρονου Δημήτρη και έτσι το εντόπισαν στα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας.

“Η Ελληνική Αστυνομία απέδειξε άλλη μια φορά ότι δρα αποτελεσματικά με την σύλληψη δύο υπόπτων για την δολοφονία του 42χρονου στην Ραφήνα” έγραψε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος στο λογαριασμό του στο twitter.



Η παρεξήγηση που οδήγησε στον φονικό καβγά στη Ραφήνα – Με σιδερογροθιά σκότωσαν τον 42χρονο

Σε ενα άγριο φονικό εξελίχθηκε ο καβγάς που έγινε το βράδυ του Σαββάτου σε μπαρ της Ραφήνας με θύμα τον 42χρονο ο οποίος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από 5 νεαρούς.

Αφορμή στάθηκε μια λογομαχία που είχε το θύμα με κάποιους από τους νεαρούς μέσα στο μαγαζί. Αρχικά, ο 42χρονος τσακώθηκε έξω από την τουαλέτα του μπαρ με τους δράστες και στη συνέχεια ο καβγάς μεταφέρθηκε στο τραπέζι που καθόταν ο άτυχος άνδρας με την παρέα του.

Τα αίματα άναψαν όταν ένας από τους νεαρούς μίλησε άσχημα στην κοπέλα του 42χρονου. Προς στιγμή, η ένταση έδειξε να εκτονώνεται όμως οι 5 νεαροί είχαν στήσει καρτέρι στο θύμα στον πλαϊνό πεζόδρομο του μπαρ.

Μόλις ο 42χρονος βγήκε έξω οι νεαροί άρχισαν να τον χτυπούν με μπουνιές και κλωτσιές. Το θύμα αντιστάθηκε αλλά κάποια στιγμή ένας από τους δράστες χτύπησε τον 42χρονο στο κεφάλι με μια σιδερογροθιά.

Ο άτυχος άνδρας έπεσε αιμόφυρτος στο πεζούλι ενώ οι δράστες διέφυγαν προς την οδό Βασιλέως Γεωργίου. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης οι οποίοι άρχισαν να ερευνούν την περιοχή. Στο βίντεο-ντοκουμέντο που εξασφάλισε το protothema.gr, διακρίνεται το περιπολικό την ώρα που φτάνει στο σημείο του φονικού καβγά λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα.

Ελάχιστα λεπτά αργότερα, ένας αστυνομικός τρέχει με ένα φακό στο χέρι αναζητώντας τους δράστες.  Στο σημείο επικρατεί αναστάτωση και οι διερχόμενοι πολίτες τρέχουν να απομακρυνθούν βλέποντας τον 42χρονο αιμόφυρτο στο έδαφος.

42xronos-_3_
42xronos__1__2

Στις 2.31 έφτασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον 42χρονο και τον μετέφερε βαριά τραυματισμένο στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός. Το θύμα έφερε τραύματα στο κεφάλι και λίγες ώρες μετά κατέληξε από βαριές, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο 42χρονος ήταν κάτοικος Μαραθώνα και σύχναζε στο μπαρ που ξεκίνησε ο μοιραίος καβγάς. Την υπόθεση έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και χθες το απόγευμα 3 άτομα κλήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ραφήνας για κατάθεση.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τις συλλήψεις

«Συνελήφθησαν στο πλαίσιο αυτόφωρης διαδικασίας, πρωινές ώρες σήμερα, δύο άτομα (24χρονοι, ημεδαπός και αλλοδαπός) ως δράστες της ανθρωποκτονίας σε βάρος του 42χρονου ημεδαπού που έλαβε χώρα πρώτες πρωινές ώρες της 26-06-2022 στη Ραφήνα»

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.