Δύο δεξιοί θα διεκδικήσουν την δημαρχία στον Άγιο Δημήτριο




Τη δημιουργία νέας δημοτικής κίνησης με το όνομα “Μέλλον” εξήγγειλε ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Αγίου Δημητρίου, Στέλιος Μαμαλάκης, ο οποίος θα διεκδικήσει τη δημαρχία στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος στην ομιλία του τόνισε ότι “προχωράμε όλοι μαζί, πέρα από κόμματα και διαχωριστικές γραμμές” μόνο τυχαία δεν ήταν η παρουσία σημαντικών τοπικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας. Ο Στέλιος Μαμαλάκης ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη.

Ανάμεσά τους ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Μπάντος που είχε εκλεγεί με τον συνδυασμό του δεξιού υποψηφίου δημάρχου, Χρήστου Πρεκετέ και ανεξαρτητοποιήθηκε πρόσφατα, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αγίου Δημητρίου Βαγγέλης Μαλαθούνης (και αυτός είχε εκλεγεί με τον Πρεκετέ και ανεξαρτητοποιήθηκε) και πολλοί άλλοι ακόμη.

Τον Στέλιο Μαμαλάκη προσφώνησε ο δημοσιογράφος και φίλος του, Δημήτρης Καμπουράκης

Η ανάρτηση του Στέλιου Μαμαλάκη:



Και εγένετο ΜΕΛΛΟΝ στον Άγιο Δημήτριο !

Με εντυπωσιακή συμμετοχή δημοτών πραγματοποιήσαμε την 1η Ιουνίου το βράδυ την ιδρυτική εκδήλωση της δημοτικής μας παράταξης ! Είμαστε βέβαιοι πως μια νέα εποχή για τον Άγιο Δημήτριο μόλις ξεκίνησε !

Προχωράμε όλοι μαζί, πέρα από κόμματα και διαχωριστικές γραμμές να βάλουμε την πόλη μας στην πρώτη ταχύτητα των Δήμων της Νότιας Αττικής ! Το αξίζουμε ! Το αξίζει ο Άγιος Δημήτριος ! Σας ευχαριστούμε όλους!

Άμεση ήταν η αντίδραση από την πλευρά του Χρήστου Πρεκετέ. Ο συνεργάτης του Κωνσταντίνος Τσίχλας, προφανώς κατόπιν συνεννόησης, έκανε την παρακάτω ανάρτηση:

“Απαραίτητη και αναγκαία όσο ποτε για τον δήμο Αγίου Δημητριου η ανάληψη πρωτοβουλίας από τη ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ …για τον Άγιο Δημήτριο και τον Χρήστο Πρεκετε για Ρηξικέλευθες ανανεωτικές αυτοδιοικητικες αλλαγές για να αλλάξει πραγματικά η Πόλη μας. Καθότι το μέλλον αυτής που ορισμένοι προσπαθούν να χτίσουν πάνω σε παροπλισμένα προϊόντα φθηνής πολιτικής τυμβωρυχίας, πράγμα που δείχνει έλλειψη αξιακού κώδικα και ηθους, δεν μπορεί παρά να είναι μόνο ζοφερό….”

Όπως έχουν τα πράγματα ο Άγιος Δημήτριος βαδίζει στα χνάρια της Ηλιούπολης, με δύο δεξιούς υποψήφιους δημάρχους (Ευσταθίου και Αραμπατζής). Το σίγουρο είναι ότι η υποψηφιότητα Μαμαλάκη θα κόψει ψήφους από την δήμαρχο, Μαρία Ανδρούτσου, η οποία συνδιοικεί με τον ΣΥΡΙΖΑ. Μάλλον θα χρειαστεί και τη βοήθεια και τρίτου. Αλλά ποιου;

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.