Α.Ε.Ο. Πρωτέας Βούλας: Λαμπρή Τελετή Λήξης του 28ου Εσωτερικού Τουρνουά μπάσκετ «Αγγέλα Μικεδάκη»




Με την πιο λαμπρή και επιτυχημένη Τελετή Λήξης ολοκληρώθηκε το 28ο Εσωτερικό Τουρνουά μπάσκετ του Α.Ε.Ο. Πρωτέας Βούλας «Αγγέλα Μικεδάκη», η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Μαΐου 2022,στο Αθλητικό Κέντρο της Βούλας.

Το τουρνουά του Πρωτέα «Αγγέλα Μικεδάκη» αποτελεί μία Αθλητική Διοργάνωση θεσμό στα Νότια Προάστια. Φέτος στέφθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία καθώς περιείχε ένα πλούσιο πρόγραμμα από αγώνες, δραστηριότητες και πρωτοποριακούς αγώνες για όλη την οικογένεια. Συγκεκριμένα, συμμετείχαν 450 αγόρια και κορίτσια της Ακαδημίας του Πρωτέα με 36 ομάδες και έξι κατηγορίες. Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 102 αγώνες, 28 διαγωνισμοί και 90 αγώνες γονέων.

Η Τελετή Λήξης αποτέλεσε μία λαμπρή εκδήλωση την οποία παρακολούθησαν περισσότερα από 500 άτομα αντικατοπτρίζοντας την δυναμική του Πρωτέα. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ειδικές βραβεύσεις όπως της ομάδας Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας, βραβεύσεις των αγωνιστικών τμημάτων, όπως της Γυναικείας Ομάδας του Πρωτέα η οποία αναδείχθηκε φέτος Πρωταθλήτρια στην Α2 Εθνική κατηγορία Γυναικών της ΕΟΚ, επιστρέφοντας στην Α1 Εθνική Κατηγορία, βράβευση της ομάδας των προπονητών μας, βραβεύσεις των γονέων που συμμετείχαν στα “Family Games” και σε αγώνες για γονείς με τους οποίους ο Πρωτέας πέτυχε τον στόχο του να φέρει όλη την οικογένεια πίσω στον αθλητισμό και στα γήπεδα μπάσκετ και τέλος ομαδικές διακρίσεις με μετάλλια και διπλώματα για τα πολύτιμα τζουνιοράκια μας και τις υπόλοιπες κατηγορίες των αγοριών και κοριτσιών για την εξαιρετική προσπάθειά τους.

Την Τελετή Λήξης τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλος, Δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Γιώργος Μαυρωτάς, Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Βαγγέλης Λιόλιος, Πρόεδρος της ΕΟΚ, Άννυ Κωνσταντινίδου, μέλος Δ.Σ. της ΕΟΚ, Δημήτρης Γεωργιάκος, Αντιδήμαρχος, Βίκυ Σφήκα, Αντιδήμαρχος, Μαρία Κανέλλου, Αντιδήμαρχος, Κυριάκος Κικίλιας, Αντιδήμαρχος, Άννα Σουτόγλου, Αντιδήμαρχος, Νικόλαος Βάσης, Εντεταλμένος Σύμβουλος, Βασίλης Οικονόμου, Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας και πολλοί ακόμα εκπρόσωποι φορέων.



Ο Πρόεδρος του Πρωτέα Βούλας κ. Χρήστος Βασιλειάδης δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας χαρά που φέτος γιορτάζουμε όλοι μαζί το κορυφαίο για εμάς γεγονός της χρονιάς. Φέτος είχαμε μία λαμπρή παρουσία. Τα παιδιά μας αγωνίστηκαν με μεγάλη επιτυχία στα Πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΝΑ. Η Γυναικεία μας ομάδα επέστρεψε εκεί που ανήκει, στην Α1 Εθνική Κατηγορία και η Ανδρική Ομάδα κατέλαβε την υψηλότερη θέση στην ιστορία της βγαίνοντας 4η στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής». Ευχαριστούμε πολύ τον Δήμο που μας υποστηρίζει και είναι δίπλα μας, τους προπονητές μας, τους εθελοντές και έφορους, το Διοικητικό Συμβούλιο και φυσικά του αθλητές μας, μικρούς και μεγάλους για όλη την προσπάθεια».

Ο Δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλος δήλωσε: «Τον Πρωτέα, αυτό το τοπικό θαύμα, οφείλουμε όλοι να υποστηρίζουμε για να γίνεται όλο και πιο ποιοτικός. Ο Σύλλογος είναι πολύ τυχερός γιατί έχει στο τιμόνι μία ομάδα ανθρώπων που αγαπούν τον αθλητισμό, τα παιδιά και την πόλη δίνοντας την σωστή κατεύθυνση».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.