Ανδρέας Κονδύλης: “Πως να στήσεις νυχτερινό Club με άδεια καντίνας” (VIDEO)
Δείτε την ανάρτηση – καταγγελία του δημάρχου Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη για την παραλιακή καντίνα του Αλίμου που έχει μεταμορφωθεί σε Club και έχει επεκταθεί παράνομα με αυθαίρετες κατασκευές πάνω στον αιγιαλό. “Έχουμε ζητήσει εγγράφως από την Κτηματική Υπηρεσία να διενεργήσει αυτοψία και να επιβάλλει κυρώσεις, αλλά δεν τους έχουμε δει μέχρι τώρα να έρχονται… Γιατί άραγε;” αναρωτιέται ο δήμαρχος Δείτε αναλυτικά:

ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ CLUB ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΚΑΝΤΙΝΑΣ
Παρά τις ομόφωνες Αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, παρά την συμμόρφωση του συνόλου σχεδόν των καταστημάτων της παραλιακής ζώνης με τους κανόνες που η Δημοτική Αρχή έθεσε, ορισμένοι (ελάχιστοι ευτυχώς) εξακολουθούν και παρανομούν ασύστολα, γράφοντας τους πάντες στα παλιά τους τα παπούτσια.
Το βίντεο είναι από τα social media με τα χθεσινά “κατορθώματα” παραλιακής καντίνας, την οποία ο επιχειρηματίας αποφάσισε να μετατρέψει παράνομα σε νυχτερινό κέντρο, χωρίς να έχει καμία απολύτως προδιαγραφή και χωρίς καμία άδεια.
Πιο συγκεκριμένα:

  • Η καντίνα έχει επεκταθεί παράνομα με αυθαίρετες κατασκευές σε εκατοντάδες τετραγωνικα μέτρα, πάνω στον αιγιαλό. Έχουμε ζητήσει εγγράφως από την Κτηματική Υπηρεσία να διενεργήσει αυτοψία και να επιβάλλει κυρώσεις, αλλά δεν τους έχουμε δει μέχρι τώρα να έρχονται… Γιατί άραγε;
  • Η καντίνα έχει διοργανώσει ζωντανή παράσταση, χωρίς άδεια από τον Δήμο. Δηλαδή παράνομα.
  • Η καντίνα παίζει μουσική μετά τις 11 μ.μ., χωρίς να επιτρέπεται και χωρίς να έχει άδεια από τον Δήμο. Δηλαδή παράνομα.
  • Η αρμόδια επιτροπή του Δήμου που περασε και έκανε αυτοψία στο κατάστημα, γνωμοδότησε να μην δοθεί άδεια για μουσικη μετά τις 11 μ.μ., καθώς ο χώρος είναι ανοιχτός απο παντού και ο επιχειρηματίας δεν έχει υλοποιήσει την μελέτη ηχομόνωσης που έχει καταθέσει στον Δήμο. Δηλαδή, μας κοροϊδεύει με πρωτόγνωρη προκλητικότητα.
  • Παρόλο που δεν διαθέτει καμία νόμιμη άδεια, παρόλο που ήδη έχει εκδοθεί απόφαση για σφράγιση του χώρου από την Αστυνομία, η συγκεκριμένη επιχείρηση γράφει τους πάντες στα παλαιότερα των υποδημάτων της και λειτουργεί κατά τρόπο πολλαπλά παράνομο και προκλητικό, την ώρα που σχεδόν όλα τα καταστήματα της παραλίας φροντίζουν να συμμορφώνονται με τον Νομο και τις αποφάσεις του Δήμου.
    Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα της πλήρους σφράγισης του καταστήματος αυτού.
    Όμως σε μία φυσιολογική χώρα, θα είχε ήδη επέμβει ο εισαγγελέας για την σωρεία των παρανομιών που τελούνται, την ώρα που πολλές αρμόδιες υπηρεσίες “σφυρίζουν αδιάφορα”.

ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ CLUB ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΚΑΝΤΙΝΑΣ Παρά τις ομόφωνες Αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, παρά την…

Δημοσιεύτηκε από Ανδρέας Κονδύλης στις Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.