Ακτή Βουλιαγμένης: “Η επιγραφή με το όνομα του Κηλαηδόνη βανδαλίστηκε και θα μπει πάλι, όταν αποκατασταθεί”




Επικοινωνία με τον δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, είχε η οικογένεια του Λουκιανού Κηλαηδόνη, μετά την αφαίρεση της επιγραφής με το όνομά του από την είσοδο της “Ακτής Βουλιαγμένης”. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο δήμαρχος μίλησε με τον διευθυντή της πλαζ, ο οποίος του είπε ότι η επιγραφή δεν “ξηλώθηκε” αλλά επειδή την βανδάλισαν άγνωστοι, θα αποκατασταθεί και θα τοποθετηθεί ξανά στο ίδιο σημείο. Δείτε ην ανακοίνωση:

Την Παρασκευή 10/6 πληροφορηθήκαμε με μεγάλη μας έκπληξη και λύπη, ότι αφαιρέθηκε η επιγραφή με το όνομα ‘’Λουκιανός Κηλαηδόνης’’ που είχε τοποθετηθεί στην πλαζ – Ακτής Βουλιαγμένης, στις 13/7/2018, ως φόρος τιμής για το έργο του και για το εμβληματικό ‘’Πάρτυ στη Βουλιαγμένη’’ που πραγματοποίησε εκεί τον Ιούλιο του 1983.

Το Σάββατο 11/6 επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με τον δήμαρχο Βάρης – Βούλας-Βουλιαγμένης κύριο Κωνσταντέλλο, για να πάρουμε πληροφορίες για το γεγονός. Εκείνος με την σειρά του επικοινώνησε με τον κύριο Γεωργακούνια, Διευθυντή της Ακτής Βουλιαγμένης και στέλεχος της ΕΤΑΔ (Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου) στην διαχείριση της οποίας ανήκει η Ακτή Βουλιαγμένης και μας ενημέρωσε ότι η επιγραφή βανδαλίστηκε από αγνώστους και πρόκειται να αποκατασταθεί και να τοποθετηθεί ξανά εντός των επόμενων δέκα ημερών.

Ελπίζουμε, λοιπόν, ότι η επιγραφή θα τοποθετηθεί στη θέση της μέσα στο διάστημα που μας διαβεβαίωσαν οι αρμόδιοι. Οικογένεια Λουκιανού Κηλαηδόνη



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.