Άλιμος: Τρομακτικό τροχαίο στην αγορά του Άνω Καλαμακίου (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Έβαλε ο Θεός το χέρι του και δεν μιλάμε για “Μαύρη Κυριακή” στον Άλιμο. Ένα τρομακτικό τροχαίο στην αγορά του Άνω Καλαμακίου παραλίγο να εξελιχθεί σε τραγωδία! Μία τσιμεντένια κολώνα της ΔΕΗ έκοψε την τρελή πορεία του μαύρου Mercedes A-Class και ευτυχώς δεν κατέληξε μέσα στην αίθουσα του ψητοπωλείου “Grill House” που την ώρα εκείνη υπήρχε κόσμος στα τραπέζια του. Και ήταν ευτύχημα που όταν έγινε το φοβερό τροχαίο δεν περνούσαν άνθρωποι από το πεζοδρόμιο. Kαι κυρίως μικρά παιδιά!

Οι πυροσβέστες ανέσυραν από το διαλυμένο αυτοκίνητο την οδηγό του, μία γυναίκα γύρω στα 60, η οποία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα είχε τις αισθήσεις της όταν την απεγκλώβισαν. Όλα έγιναν λίγο πριν τις 6 το απόγευμα, στο πιο κεντρικό σημείο του Άνω Καλαμακίου. Το μαύρο Mercedes A-Class κατέβαινε με μεγάλη ταχύτητα την Δωδεκανήσου. Ελάχιστα μέτρα πριν το φανάρι με την Κύπρου, η οδηγός έχασε τον έλεγχο. Ξήλωσε τα κολωνάκια στο απέναντι πεζοδρόμιο και κυριολεκτικά απογειώθηκε πέφτοντας με το μπροστινό μέρος πάνω σε μία κολώνα της ΔΕΗ και στη συνέχεια πάνω σε ένα παρκαρισμένο ΙΧ.

Ταυτόχρονα τυλίχτηκε στις φλόγες. Αμέσως βγήκαν οι άνθρωποι του “Grill House” με πυροσβεστήρες και έσβησαν τη φωτιά, αλλιώς η οδηγός θα είχε καεί ζωντανή. “Καθόμουν στο “Canteen” και έτρωγα” λέει στο Notia.gr, αυτόπτης μάρτυρας. “Το αυτοκίνητο έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα. Στο φανάρι που μόλις είχε ανάψει πράσινο περιμέναν 4 αυτοκίνητα. Μάλλον η οδηγός βλέποντας ότι το φανάρι ήταν πράσινο επιχείρησε να τα προσπεράσει από αριστερά. Όμως βλέποντας ότι ήδη ξεκινούσαν πάτησε φρένο και το αυτοκίνητο ακολούθησε μία τρελή πορεία και κυριολεκτικά απογειώθηκε. Σίγουρα αν δεν ήταν η κολώνα να το σταματήσει θα είχε μπει μέσα στο Grill House”.

“Εγώ απλά θα πω το εξής…. Ημουν μέσα στο μαγαζι με την οικογένεια μου! Το Corsa που έπεσε πανω ήταν το δικό μου! Αν δεν ήταν το αμάξι μου εκεί να πεσει πανω και να της κόψει τη φορα τώρα δε θα ήμουν εδώ να σας γράφω! Μπορεί το αμάξι μου από το τίποτα να βγήκε ολική αλλά τουλάχιστον είμαι καλά εγώ ο αντρας μου και τα παιδια μου!”

Αμέσως έφτασαν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις και έκλεισαν την κυκλοφορία στη Δωδεκανήσου. Δείτε την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.