Άλιμος: Ανεγκέφαλος έριξε βεγγαλικά στο γήπεδο Τραχώνων – Κινδύνεψαν γονείς και παιδιά (VIDEO)




Κάποιος ανεγκέφαλος πατέρας για να πανηγυρίσει τη διάκριση της ομάδας του γιου του έριξε βεγγαλικά μέσα στον κόσμο, βάζοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, αλλά και το δάσος που βρίσκεται δίπλα. Η γιορτή του Α.Ο. Τραχώνων Αλίμου που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο ήταν σε εξέλιξη και μέσα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου βρίσκονταν δεκάδες παιδιά και γονείς.

Χωρίς καν να σκεφτεί τον κίνδυνο που μπορεί να προκαλέσει στον κόσμο αλλά και στο κτήμα Τραχώνων (στη Γλυφάδα και στη Βούλα η φωτιά λόγω των ισχυρών ανέμων κατέκαιγε τα πάντα και όλο το γήπεδο έβλεπε τους καπνούς), τοποθέτησε το πυροτέχνημα πολλαπλών βολών στο ταρτάν και το άναψε. Δεν ήταν όμως στερεωμένο καλά και έπεσε με αποτέλεσμα τα βεγγαλικά αντί να πάνε στον ουρανό, εκτοξεύονταν δεξιά και αριστερά, προκαλώντας πανικό.

Μία μητέρα παραλίγο να χάσει την ακοή της όταν πέρασε ένα ξυστά από το κεφάλι της, καψαλίζοντας τα μαλλιά της. Δεν θέλουμε να σκεφτούμε τι θα μπορούσε να είχε συμβεί αν δεν ήταν τυχερή! Σε μία άλλη μητέρα έσκασε στην πλάτη της, ενώ το ίδιο συνέβη και σε τρία μικρά παιδιά. Ταυτόχρονα άλλα βεγγαλικά έπεσαν μέσα στο κτήμα Τραχώνων με αποτέλεσμα να πιάσει φωτιά. Ευτυχώς οι υπεύθυνοι έτρεξαν γρήγορα με πυροσβεστήρες και την έσβησαν. Μία άψογα οργανωμένη αθλητική γιορτή, παραλίγο να τιναχτεί στον αέρα από την ανοησία ενός ανεγκέφαλου!!!



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.