RE/MAX Plus: Το κορυφαίο μεσιτικό γραφείο των νοτίων προαστίων




Η RE/MAX είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο αναγνωρισμένα δίκτυα κτηματομεσιτικών γραφείων στον κόσμο. Και η RE/MAX Plus, από την πρώτη μέρα που άνοιξε τις πόρτες της στον Άλιμο είχε το ίδιο όραμα με τη διεθνή μητρική εταιρεία που απολαμβάνει παγκόσμιου σεβασμού στο Real Estate: Να γίνει κορυφαίο μεσιτικό γραφείο, πρότυπο επαγγελματισμού και παροχής υπηρεσιών που θα προσφέρουν στους πελάτες μία αληθινά πρωτόγνωρη εμπειρία. Όχι μόνο στα Νότια Προάστια, αλλά και πανελλαδικά. Και τα κατάφερε.

Με ένα ασυναγώνιστα μεγάλο χαρτοφυλάκιο πωλήσεων και ενοικιάσεων κτιρίων και με περισσότερους από 40 συμβούλους ακινήτων που αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου, η RE/MAX Plus αποτελεί παράδειγμα απόλυτης επιτυχίας.

Ένας από τους κύριους λόγους αυτής της επιτυχίας είναι η αναγνώριση της ακεραιότητας, ως θεμελιώδους στοιχείου του επαγγελματισμού και του πολιτισμού μας.

Η RE/MAX Plus έχει μια σταθερή βάση που περιλαμβάνει εμπιστοσύνη, ποιότητα και συνεργασία. Αυτές τις αρχές περιλαμβάνουμε σε ό,τι κάνουμε γιατί πιστεύουμε ότι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά.



Γιατί η RE/MAX Plus υπερέχει
Η υπεροχή της RE/MAX Plus είναι ευδιάκριτη στον τρόπο προσέγγισης, τον ανθρωποκεντρικό αυτό τρόπο συνεργασίας, που ούτως ή άλλως αναζητά κανείς σε κάθε επαγγελματική σχέση. Τι σημαίνει αυτό; Εάν είστε ιδιοκτήτης ή υποψήφιος αγοραστής/ενοικιαστής, και αφού συζητήσετε με διάφορους συνεργάτες μας, μπορείτε να επιλέξετε τον μεσίτη ακινήτων που θα γίνει ο απόλυτος σύμβουλος σε ό,τι αφορά το ακίνητο που σας ενδιαφέρει. Από τη στιγμή που θα αναθέσετε την υπόθεσή σας στον μεσίτη της επιλογής σας μέχρι και την υπογραφή των συμβολαίων, ο συνεργάτης της RE/MAX Plus θα είναι ο μόνιμος και πολύτιμος σύνδεσμός σας με το μεσιτικό μας γραφείο.
Για την ακρίβεια, ο συνεργάτης της RE/MAX Plus που θα επιλέξετε θα γίνει ο έμπιστός σας άνθρωπος, εκείνος στον οποίο θα βασιστείτε και θα είναι στη διάθεσή σας να σας ακούσει και να σας συμβουλέψει ακόμη και για την πιο ασήμαντη λεπτομέρεια, σε κάθε στάδιο της συνεργασίας.
Συνεχής εκπαίδευση για συνεχή επιτυχία
Η τήρηση ενός συνόλου κοινών αξιών από όλους τους συνεργάτες μας εξασφαλίζει επαγγελματισμό και συνέπεια στην ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας.
Το αποτέλεσμα αυτής της φιλοσοφίας δεν είναι άλλο παρά το «win-win» στη βάση του συστήματος όπου όλοι –πελάτες και σύμβουλοι- κερδίζουν.
Ειλικρίνεια, διαφάνεια και συνέπεια συνδυάζονται άριστα με τα πιο αυστηρά επαγγελματικά πρότυπα. Ένας συνδυασμός που προκύπτει και από τη συνεχή και εξαιρετικά προσεγμένη εκπαίδευση που προσφέρουμε στους συνεργάτες μας.
Οι άνθρωποι είναι εξάλλου η δύναμη και η μεγαλύτερη αξία μας. Για το λόγο αυτό στη RE/MAX Plus πιστεύουμε ακράδαντα ότι είναι απαραίτητο να επενδύουμε στην εκπαίδευση των συμβούλων ακινήτων που συνεργάζονται μαζί μας. Έτσι, φροντίζουμε να τους προσφέρουμε τόσο τα τεχνολογικά μέσα και τις υποδομές όσο και τη γνώση στο μάρκετινγκ και την επικοινωνία.
Με τη βοήθεια εσωτερικών και εξωτερικών εκπαιδευτών οι συνεργάτες μας ακολουθούν ένα πρόγραμμα συνεχούς κατάρτισης από την πρώτη μέρα της συνεργασίας με τη RE/MAX Plus. Ένα πρόγραμμα που συνεχώς ανανεώνεται και εμπλουτίζεται με σκοπό να παρέχει πάντα υψηλή εξειδίκευση σε κάθε πτυχή που απαιτεί το Real Estate Marketing ώστε και ο κάθε σύμβουλος ακινήτων να γνωρίζει πώς να ανταποκριθεί άριστα στις ανάγκες των πελατών.
Επιπλέον, η συνεργασία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ιδέας που έχει η REMAX Plus για τη μεσιτεία ακινήτων. Το ομαδικό πνεύμα το οποίο επεκτείνει την εμπιστοσύνη, τον σεβασμό και την υποστήριξη σε όλες τις αλληλεπιδράσεις διοχετεύει τη συλλογική ενέργεια της RE/MAX Plus επιφέροντας πάντα νικηφόρα αποτελέσματα. REMAX Plus , Λεωφ. Ποσειδώνος 13, Άλιμος, Τηλ.: 210 9851222 www.remaxplus.gr

Πως μπορώ να γίνω σύμβουλος ακινήτων στα Νότια Προάστια

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.