“O κύκλος των χαμένων ακτινιδίων” (Vol.3)




Που κατέληξαν οι 86,8 τόνοι ακτινιδίων, κανείς δεν γνωρίζει. Κάποια μικρή ποσότητα μοιράστηκε αλλά το μεγαλύτερο μέρος… αγνοείται.

Το notia.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας μια σειρά εγγράφων μέσα από τα οποία φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο ιθύνων νους της “επιχείρησης – ακτινίδιο” κ. Γιαννακόπουλος, ενήργησε μόνος του χωρίς να έχει ενημερώσει κανένα και χωρίς να έχει ακολουθήσει τη νόμιμη διαδικασία, όπως όφειλε, ζημιώνοντας δεκάδες χιλιάδες ευρώ τον δήμο. Ο ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, την περίοδο εκείνη ήταν πρόεδρος των παιδικών σταθμών του δήμου Αλίμου.

Χωρίς να έχει καμία εξουσιοδότηση τόσο από το διοικητικό συμβούλιο των παιδικών σταθμών, όσο και από το δημοτικό συμβούλιο, υπέγραφε συμβάσεις με διάφορες οργανώσεις παραγωγών, μέσω προγραμμάτων επισιτιστικής βοήθειας. Εμφανιζόταν ως εκπρόσωπος του δήμου, αλλά υπέγραφε με την σφραγίδα των παιδικών σταθμών! Kανένα από τα έγγραφα με τις συμβάσεις δεν καταχωρήθηκε ποτέ στην Υπηρεσία. Όταν η αρμόδια Υπηρεσία του Δημοσίου διενήργησε έλεγχο στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς και ζητούσε εξηγήσεις για το που και πως διατέθηκαν όλα αυτά τα ακτινίδια, ο τότε πρόεδρος Γιάννης Μαριόλης ρώτησε την διευθύντρια αν υπάρχει κάποιο συμφωνητικό.

Η απάντηση ήταν αρνητική. Καμία ενημέρωση δεν είχε η Υπηρεσία, καμία απόφαση δεν είχε πάρει το Δ.Σ., καμία εξουσιοδότηση δεν είχε ο κ. Γιαννακόπουλος, κανένα έγγραφο δεν υπήρχε για το που είχαν πάει τα ακτινίδια. Δείτε τα έγγραφα-φωτιά:



Δείτε ακόμη: Η σύμβαση που είχε υπογράψει ο κ. Γιαννακόπουλος – Ανέφερε ότι θα μοιραστούν ακτινίδια σε 4.110 άτομα!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.