J-Plasma Renuvion: Νέα ελάχιστα επεμβατική τεχνική σύσφιξης και ανόρθωσης στο Metropolitan General




Το Metropolitan General, πιστό στη δέσμευσή του για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, με τη συμβολή του διακεκριμένου Πλαστικού Χειρουργού δρ Άρη Στεροδήμα, Διευθυντή της Α’ Κλινικής Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής, απέκτησε πρόσφατα το προηγμένο σύστημα ελάχιστα επεμβατικής αισθητικής χειρουργικής, J-Plasma Renuvion.

Τι είναι το J-Plasma Renuvion και σε ποιους απευθύνεται;

Το Renuvion είναι μια συσκευή πρωτοποριακής τεχνολογίας που αποτελεί το «μέλλον» της ελάχιστης επεμβατικότητας στην πλαστική χειρουργική. Η τεχνική του είναι βασισμένη στο πλάσμα ηλίου με ραδιοσυχνότητες βοηθώντας στη σύσφιξη και ανόρθωση διάφορων περιοχών όπως το στήθος, το βραχιόνιο, η κοιλιά, το πρόσωπο, ο λαιμός και τα πόδια.

Η ελάχιστη επεμβατικότητα της τεχνικής Renuvion την καθιστά κατάλληλη για όλες τις ηλικίες, από 18-90 ετών, που έχουν μέχρι και μετρίου βαθμού χαλάρωση. Με μια και μόνο συνεδρία υπάρχει αποτέλεσμα σύσφιξης και ανόρθωσης σταδιακά με εμφανή και τελικά αποτελέσματα στους 4-6 μήνες. Η τεχνική επαναφέρει τη σφριγηλότητα του δέρματος προσφέροντας βελτίωση 50-60% με αποτέλεσμα να μην επιδεινώνεται με το πέρασμα του χρόνου. Η διαδικασία δεν χρειάζεται να επαναληφθεί πάνω από μία φορά όπως συμβαίνει π.χ. με το botox.



Η επέμβαση γίνεται στο χώρο του χειρουργείου με μέθη, με μια τομή μισού χιλιοστού, κάτι το οποίο καθιστά την αποκατάσταση άμεση και ανώδυνη. Την επόμενη κιόλας ημέρα μπορεί κάποιος να επιστρέψει στην εργασία του, χωρίς πρήξιμο ή μώλωπες.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.