H τραγική ιστορία του 26χρονου που έπεσε στις γραμμές του μετρό




Για τον άνδρα που έπεσε χθες στις γραμμές του μετρό στον Κορυδαλλό, είχε ενεργοποιηθεί το προηγούμενο διάστημα missing alert για ενηλίκους, όπως είπε ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού Κώστας Γιαννόπουλος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα».

Το Χαμόγελο του Παιδιού, ενημερώθηκε χθες από συγγενικό του πρόσωπο ότι ήταν ο Ελευθέριος Παπουτσής που έπεσε στο μετρό μπροστά και νοσηλεύεται σοβαρά στην εντατική.

Σύμφωνα με τον κ. Γιαννόπουλο η κατάσταση της υγείας του είχε επιβαρυνθεί μετά το θάνατο της μητέρας του πριν από έξι χρόνια. Το missing alert ενεργοποιήθηκε γιατί υπήρχε σοβαρό πρόβλημα και κινδύνευε η ζωή του.

«Δυστυχώς έπεσε στο σταθμό του μετρό του Κορυδαλλού», «θα είχαμε προλάβει εάν γινόταν κάτι άμεσα πάλι, θα είχε βρεθεί ο άνθρωπος τουλάχιστον να νοσηλευόταν και να μην βρισκόταν σε κίνδυνο», τόνισε χαρακτηριστικά.



Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού για την υπόθεση:

ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

Ο Παπουτσής Ελευθέριος ο οποίος αγνοούνταν από τις 24/05/2022 και για τον οποίο είχε ενεργοποιηθεί ο συναγερμός Missing Alert από Το Χαμόγελο του Παιδιού, εντοπίστηκε σήμερα 25/05/2022 κατά τις απογευματινές ώρες καθώς  έπεσε στις γραμμές μπροστά στο συρμό σε σταθμό του ΜΕΤΡΟ. Στο σημείο βρέθηκε η πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και ταυτοποιήθηκε οτι πρόκειται για το άτομο που αναζητούνταν. 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του και εκτιμώντας τα στοιχεία κρίθηκε οτι πρόκειται για μια άκρως ανησυχητική εξαφάνιση αφού όπως αναγραφόταν και στο Δελτίο Τύπου Εξαφάνισης είχε εκδηλώσει συμπεριφορά μέσα από την οποία φαινόταν οτι βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο και χρειάζεται η προσοχή και η ευαισθητοποίηση όλων μας για τον άμεσο εντοπισμό του. Πρόκειται για μια ακόμη εξαφάνιση συνανθρώπου μας η οποία τονίζει την ανάγκη άμεσης εκτίμησης της κατάστασης και άμεσων ενεργειών για την εύρεση τους. Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά του Οργανισμού Το Χαμόγελο του Παιδιού μόνο το πρώτο τετράμηνο του 2022 υπήρξαν 48 ανησυχητικές εξαφανίσεις ενηλίκων που απαιτούσαν άμεσους χειρισμούς και ενέργειες για την εύρεση τους. Πηγή: skai.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.