Χειροπέδες σε μοντέλο από τη Βραζιλία που “μαγείρευε” ψυχεδελικά ναρκωτικά




Σύμφωνα με το protothema.gr, το εκρηκτικό μοντέλο από τη Βραζιλία που περνούσε τα καλοκαίρια της στη Μύκονο μαζί με δύο ακόμη άτομα, είχαν στήσει εργαστήριο παρασκευής διμεθυλοτρυπταμίνης (DMT) μιας παραισθησιογόνου ουσίας που χρησιμοποιείται σε παγανιστικές τελετές στη Λατινική Αμερική. Συνελήφθη στο Ελευθέριος Βενιζέλος από τη Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής.

Η υπόθεση, είχε εξιχνιαστεί τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν είχε συλληφθεί ο Έλληνας σύντροφος της και ένα ακόμη άτομο. Για την ίδια είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και ήταν καταζητούμενη.

Το “τρίο των παραισθήσεων” διατηρούσε και ιστοσελίδα πώλησης δήθεν «ελιξίριων ομορφιάς», μέσω της οποίας λάμβαναν τις παραγγελίες των ναρκωτικών ουσιών που έστελναν σε όλο τον κόσμο. Η σύλληψη της 28χρονης, έγινε μεσημβρινές ώρες της 30-5-2022, στο χώρο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών. Στις 7 Φεβρουαρίου είχε συλληφθεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας στου Ζωγράφου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η 31χρονη Ελληνίδα συνεργός της, κατηγορούμενη για εγκατάσταση εργαστηρίου παρασκευής διμεθυλοτρυπταμίνης (DMT) και εν συνεχεία συσκευασία και αποστολή αυτής, μέσω ταχυδρομικών δεμάτων σε διάφορες χώρες του κόσμου. Δείτε περισσότερα στο: protothema.gr



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.