Οι εθνικές ομάδες επιστρέφουν με Nations League και μπαράζ για το Παγκόσμιο Κύπελλο




  • Πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Pamestoixima.gr πριν και κατά τη διάρκεια των αγώνων

Οι εθνικές ομάδες αναλαμβάνουν δράση, μετά την ολοκλήρωση των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και των Κυπέλλων Ευρώπης.

Για δύο εβδομάδες το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα παιχνίδια των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων, με τους τελευταίους αγώνες μπαράζ για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο, τον τελικό του διηπειρωτικού κυπέλλου και το Nations League.

Σκωτία-Ουκρανία για τα play off του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Η Ουκρανία δίνει το πρώτο της παιχνίδι μετά την εισβολή της Ρωσίας. Την Τετάρτη (21:45) στο Hampden Park αντιμετωπίζει την Σκωτία, στον ημιτελικό των play off για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει την Κυριακή, στο Κάρντιφ, με την Ουαλία, στον τελικό που θα κρίνει το εισιτήριο για το Κατάρ.



Ο αγώνας Σκωτία-Ουκρανία παίζεται με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Πολλές είναι οι στοιχηματικές επιλογές που προσφέρονται τόσο πριν ξεκινήσει το παιχνίδι όσο και κατά τη διάρκειά του.

Ιταλία-Αργεντινή στον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου

Την Τετάρτη (21:45) διεξάγεται και ο τελικός του Διηπειρωτικού Κυπέλλου, ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλία και την πρωταθλήτρια Νότιας Αμερικής Αργεντινή. Στο Wembley γίνεται το μεγάλο παιχνίδι, στο γήπεδο που πριν από 1 χρόνο η Ιταλία κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Πλήθος στοιχηματικών επιλογών προσφέρει το Pamestoixima.gr και για τον αγώνα Ιταλία-Αργεντινή, ο οποίος επίσης παίζεται με 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Πρεμιέρα για την Εθνική Ομάδα στο Nations League

Αυτή την εβδομάδα ξεκινάει και το Nations League. Η Εθνική Ομάδα συμμετέχει στον 2ο όμιλο της τρίτης κατηγορίας, με αντιπάλους την Βόρεια Ιρλανδία, το Κόσοβο και την Κύπρο. Σε ένα δεκαήμερο δίνει 4 παιχνίδια.

Ξεκινάει τις υποχρεώσεις της την Πέμπτη (21:45) με την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία στο Μπέλφαστ, η οποία παίζεται με 0% γκανιότα στο Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή της.

Ακολουθούν το νέο εκτός έδρας ματς με το Κόσοβο (Κυριακή 5 Ιουνίου, 21:45) και τα 2 ματς στον Βόλο με την Κύπρο (Πέμπτη 9 Ιουνίου, 21:45) και το Κόσοβο (Κυριακή 12 Ιουνίου, 21:45).

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.