Εκδρομή στο Ναύπλιο για 460 μέλη των ΚΑΠΗ Γλυφάδας




Βόλτα με το τρενάκι και ξενάγηση στην πόλη του Ναυπλίου, επίσκεψη στο Μπούρτζι με το βαρκάκι, καφές δίπλα στη θάλασσα, φαγητό, τραγούδι, γέλια και πολύς χορός ! Η εκδρομή στο Ναύπλιο τα είχε όλα και τα μέλη των ΚΑΠΗ Γλυφάδας το καταχάρηκαν ! Ύστερα από δύο χρόνια που δεν ήταν δυνατή η πραγματοποίηση εκδηλώσεων, η μονοήμερη αυτή εξόρμηση έδωσε μεγάλη χαρά σε όλους τους συμμετέχοντες, συνολικά 460 άτομα. Δέκα πούλμαν έφυγαν από τα ΚΑΠΗ της Γλυφάδας με προορισμό το Ναύπλιο και οι εκδρομείς μοιράστηκαν σε δύο γκρουπ, εκ των οποίων το ένα (ΚΑΠΗ Αγίου Νικολάου και Αγίας Τριάδας) πήγε Σάββατο και το άλλο (ΚΑΠΗ Καραχάλιου, Αγίου Τρύφωνα και Βορείου Ηπείρου) Κυριακή.

«Είναι μεγάλη η χαρά μας που μπορούμε και πάλι να προσφέρουμε αυτές τις εκδρομές στα μέλη των ΚΑΠΗ της πόλης μας. Σύντομα θα ξεκινήσουν και τα θαλάσσια μπάνια και αν οι συνθήκες το επιτρέψουν θα πραγματοποιηθεί και η πολυήμερη εκδρομή του φθινοπώρου», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Τους εκδρομείς συνόδευσε στο Ναύπλιο ο Αντιπρόεδρος του ΚΑΠΠΑ, υπεύθυνος για τα ΚΑΠΗ, Βασίλης Νικάκης, ο οποίος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για όλες αυτές τις ωραίες εκδηλώσεις που δίνουν χαρά στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.

«Περάσαμε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο, με πολύ κέφι και χαρά. Όλοι επέστρεψαν ενθουσιασμένοι. Οι παρέες και οι φιλίες που αναπτύσσονται μέσα από τέτοιες δραστηριότητες, συνεχίζονται και στην πόλη μας, κάθε μέρα στα ΚΑΠΗ στις γειτονιές. Οι δράσεις αυτές είναι πολύ σημαντικές, ειδικά σε τέτοιες δύσκολες εποχές», συμπλήρωσε ο κ. Νικάκης. Το πρόγραμμα των δύο μονοήμερων εκδρομών ξεκίνησε στις 7 το πρωί από τη Γλυφάδα. Πρώτη στάση ο Ιερός Ναός Αγίου Λουκά του Ιατρού στην επαρχιακή οδό Ναυπλίου Κάντιας.

Όταν, λίγο αργότερα, τα πούλμαν έφθασαν στην πόλη του Ναυπλίου, οι εκδρομείς επιβιβάστηκαν στο τρενάκι για μια όμορφη περιήγηση και ξενάγηση. Ακολούθησε απολαυστικός καφές πλάι στη θάλασσα και μετά όσοι από τους εκδρομείς επιθυμούσαν πέρασαν με το βαρκάκι απέναντι, στο Μπούρτζι. Στη συνέχεια όλοι μαζί πήγαν στο Κεφαλάρι Άργους και έφαγαν, διασκέδασαν, χόρεψαν ως τις 5 το απόγευμα στη δροσερή αυλή μιας όμορφης ταβέρνας. Μαζί τους, οι ευγενέστατες υπάλληλοι των πέντε ΚΑΠΗ του Δήμου Γλυφάδας που φρόντισαν ώστε τα πάντα να είναι άψογα οργανωμένα και να ζήσουν όλοι αξέχαστες στιγμές.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.