Αποκλειστικές εικόνες από το σοβαρό τροχαίο στην παραλιακή




Άσχημη ήταν η νύχτα στην παραλιακή λεωφόρο. Ένας 30χρονος οδηγός μοτοσυκλέτας, έχασε τη ζωή του όταν έπεσε πάνω σε δύο προπορευόμενα αυτοκίνητα, στο Παλαιό Φάληρο, ενώ σε ένα δεύτερο τροχαίο που έγινε στο ύψος του Ελληνικού, ακρωτηριάστηκε νεαρός οδηγός μηχανής όταν τον εμβόλισε ένα τζιπ, ο οδηγός του οποίου αναζητείται.

Tο πρώτο τροχαίο έγινε το βράδυ της Παρασκευής, στη λεωφόρο Ποσειδώνος, έξω από το Πάρκο Φλοίσβος, όταν μία μοτοσυκλέτα έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε δύο αυτοκίνητα. Ο οδηγός της κατέληξε πάνω στη διαχωριστική νησίδα. Τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Δίπλα βρέθηκε ένα κράνος αλλά δεν έχει διαπιστωθεί αν το φορούσε. Στο σημείο για αρκετή ώρα επικράτησε μεγάλο μποτιλιάρισμα.

Το δεύτερο τροχαίο σημειώθηκε μετά τις 3 τα ξημερώματα, στην παραλιακή, στο ύψος του παλιού αεροδρομίου, στο ρεύμα προς Πειραιά. Ένα τζιπ που σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα, εμβόλισε κυριολεκτικά μία μοτοσυκλέτα με αποτέλεσμα τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του οδηγού της. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ακρωτηριάστηκε το πόδι του.

Ο οδηγός του τζιπ που ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε, αναζητείται από τους αστυνομικούς της Τροχαίας Καλλιθέας. Δείτε φωτογραφίες από το τροχαίο στο Παλαιό Φάληρο:



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.