Ανδρέας Κονδύλης: Δεν θα γίνει ο Άλιμος το “Γκάζι της παραλίας” (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




UPD Με μία έξυπνη “ντρίπλα” ο Κονδύλης επιχειρεί να βάλει φρένο στην ηχορύπανση της παραλίας

Αποφασισμένος να βάλει τέλος στο “όργιο” της ηχορύπανσης που προκαλείται από τα νυχτερινά μαγαζιά της παραλίας είναι ο δήμαρχος, Ανδρέας Κονδύλης.

Οι καταγγελίες κατοίκων του Αλίμου που μένουν σε πολυκατοικίες απέναντι από κέντρα διασκέδασης είναι δεκάδες, ενώ από την πλευρά του ο δήμος έχει ενημερώσει την αστυνομία για το τεράστιο πρόβλημα, ζητώντας την εφαρμογή του νόμου. Παρά όμως τις αμέτρητες συστάσεις προς τους επιχειρηματίες και τις μηνύσεις της αστυνομίας, το μαρτύριο των κατοίκων συνεχίζεται. Ο Ανδρέας Κονδύλης δηλώνει αποφασισμένος ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να αφήσει να μετατραπεί ο Άλιμος σε “Γκάζι της παραλίας”.

“Έχω ενημερώσει τόσο τους επιχειρηματίες όσο και την Αστυνομία για το τεράστιο αυτό πρόβλημα. Δυστυχώς δεν ιδρώνει το αυτί των ιδιοκτητών των καταστημάτων και συνεχίζουν να παίζουν δυνατά μουσική μέχρι το πρωί. Ζητώ από την ΕΛΑΣ να εφαρμόσει τους νόμους. Μετά τις 2 τα ξημερώματα η μουσική θα σταματάει παντού” δήλωσε στο notia.gr



Kατά μήκος του παραλιακού μετώπου του Αλίμου, λειτουργούν 12 νυχτερινά κέντρα. Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν την κατάσταση που επικρατούσε στις 02:30 τα ξημερώματα. Ορδές κόσμου συρρέουν στα νυχτερινά κέντρα της παραλίας, ενώ ειδικά στα μαγαζιά που είναι δίπλα το ένα στο άλλο η ένταση της μουσικής σε ξεκουφαίνει.

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Ανδρέας Κονδύλης: Δεν θα γίνει ο Άλιμος το “Γκάζι της παραλίας” (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)

  • 30/05/2022 at 6:23 πμ
    Permalink

    Το ότι έχει γίνει το πεζοδρόμιο μας δημόσια τουαλέτα και πάρκινγκ;;; που το βάζεις..
    ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ πολύ κάντε κάτι για έχουμε ξεφύγει.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.