Σύλληψη κλέφτη αυτοκινήτων στη Γλυφάδα




Δείτε τι αναφέρει για το περιστατικό, ο Χρήστος Μπαλάσκας, εκφωνητής στο κέντρο της Άμεσης Δράσης και συνδικαλιστής: “Πριν λίγες μέρες το Β 6-3 περιπολικό της Γ’ αλλαγής της άμεσης δράσης περιπολούσε στον τομέα της Γλυφάδας. Η ώρα ήταν γύρω στις 23:00. Το μάτι των αμεσοδρασιτών έπεσε σε ένα αυτοκίνητο μάρκας mercedes το οποίο εκινείτο με τα φώτα σβηστά και με χαμηλή ταχύτητα. Αμέσως το πλήρωμα κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά.

Το ακολούθησαν διακριτικά ενημερώνοντας το κέντρο και μετά από λίγο αιφνιδιαστικά το ακινητοποίησαν. Τελικά ο επιβαίνων (Αλβανός), το είχε κλέψει πριν από λίγο από την περιοχή της Γλυφάδας. Πάνω του βρέθηκε ποσότητα ηρωίνης, μια λεπίδα 7 cm και ένα κατσαβίδι. Ο κλέφτης συνελήφθη και προσήχθη στο τοπικό Τ.Α. όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν έξω με αναστολή και έδινε παρών για παρόμοια αδικήματα. Το Β 6-3/Γ μας έχει συνηθίσει σε επιτυχίες. Μπράβο στους συναδέλφους για ακόμα μία φορά!!”



Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Σύλληψη κλέφτη αυτοκινήτων στη Γλυφάδα

  • 22/05/2022 at 1:48 μμ
    Permalink

    Ο κλέφτης συνελήφθη και προσήχθη στο τοπικό Τ.Α. όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν έξω με αναστολή και έδινε παρών για παρόμοια αδικήματα.
    Η αστυνομία έκανε την δουλειά ΄της. Το ίδιο και η Δικαιοσύνη, στο πλαίσιο των κειμένων διατάξεων. Μήπως όμως πρέπει να αλλάξουν???

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.