Συμμετοχή του Δήμου Αλίμου στην «Attica Green Expo»




Χώρος πολλαπλών χρήσεων – Μετρό Συντάγματος

Ο Δήμος Αλίμου συμμετέχει στην 1η Πράσινη έκθεση «Attica Green Expo». Η σημαντική αυτή έκθεση, που τελεί υπό την αιγίδα του Πράσινου Ταμείου, του Υπουργείου Περιβάλλοντος, του Υπουργείου Εσωτερικών, του ΕΟΑΝ, της Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων, της Περιφέρειας Αττικής, της ΚΕΔΕ, της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης» αλλά και του Ευρωπαϊκού Ομίλου Εδαφικής Συνεργασίας, θέτει νέες βάσεις για την προστασία του περιβάλλοντος στη σύγχρονη εποχή.

Αφορμή της έκθεσης είναι η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Κύριος στόχος της έκθεσης «Δράσε με Οικολογική Συνείδηση» είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών σε περιβαλλοντικά θέματα και η ενημέρωση για το θετικό οικολογικό αντίκτυπο.

Ο Δήμος Αλίμου συμμετέχει ως επίλεκτος φορέας που με έμπρακτους τρόπους αποδεικνύει καθημερινά ότι έχει ενεργή περιβαλλοντική συνείδηση. Στο περίπτερό του θα παρουσιαστούν πράσινες, καινοτόμες δράσεις που λειτουργούν στην πόλη και αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των δημοτών.



Τα εγκαίνια της «Attica Green Expo» θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 2 Ιουνίου στις 7 μ.μ., στον χώρο πολλαπλών χρήσεων – Μετρό Συντάγματος.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.