Στη ReUZ+ του 6ου Γυμνασίου και του ΕΕΕΕΚ, το ειδικό Βραβείο Κυκλικής Οικονομίας





Mεγάλη επιτυχία της ομάδας ReUZ+, να αποσπάσει το ειδικό Βραβείο Κυκλικής Οικονομίας στον Πανελλαδικό διαγωνισμό «Καλύτερης Μαθητικής Εικονικής Επιχείρησης 2022» του Junior Achievement Greece και να εντυπωσιάσει με το περίπτερό της στο Θόλο του ΚΠΙΣΝ την Παρασκευή 13/5/2022.

Η ReUZ+ είναι η συνεργατική μαθητική εικονική επιχείρηση του 6ου Γυμνασίου Αγίου Δημητρίου και του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Αγίου Δημητρίου (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.), που την υλοποιούν κάνοντας συνεκπαίδευση. Αποτελεί πρότυπο εφαρμογής της συμπερίληψης στον εκπαιδευτικό και εργασιακό τομέα, αλλά ταυτόχρονα είναι μια επιχειρηματική ιδέα που έρχεται να καλύψει ένα σημαντικό κενό στο σύστημα διαχείρισης αποβλήτων μετατρέποντας παλιά οικιακά σκεύη σε μοναδικά χρηστικά αντικείμενα υψηλής αισθητικής.
Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου στηρίζει σταθερά την προσπάθεια αυτή με κάθε πρόσφορο μέσο, παρέχοντας υποδομές, σημεία συλλογής παλαιών οικιακών σκευών, αλλά και προβολή των δράσεων της ομάδας.
Δείτε περισσότερα https://blogs.sch.gr/…/teleti-vraveysis-tis-reuz-apo…/
Συγχαρητήρια και πολλά μπράβο στα παιδιά καθώς και στη Χημικό Μηχανικό ΕΜΠ, M.Ed και Συντονίστρια της μαθητικής εικονικής επιχείρησης ReUZ+, Μαρία Χριστοπούλου.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.