Σμαραγδής για Παπαθανασίου: Του επιτέθηκαν άδικα τα τσογλάνια της πιάτσας (VIDEO)




Ιδιαιτέρως αποκαλυπτικός για τους λόγους που οδήγησαν στην «αυτοεξορία» τον μεγάλο συνθέτη Βαγγέλη Παπαθανασίου ήταν ο γνωστός σκηνοθέτης και προσωπικός φίλος του, Γιάννης Σμαραγδής.

Ο κ. Σμαραγδής, μιλώντας στην τηλεόραση του OPEN, περιέγραψε τις στιγμές που έζησε με τον σπουδαίο καλλιτέχνη αλλά και για τις αιτίες που «ανάγκασαν» τον Βαγγέλη Παπαθανασίου να φύγει από την Ελλάδα και να εγκατασταθεί στη Γαλλία.

«Τα τσογλάνια της πιάτσας, όπως έλεγε ο Τσαρούχης, τον κατηγόρησαν αδίκως και ανήθικα» είπε ο Γιάννης Σμαραγδής, αποκαλύπτοντας ότι ο σπουδαίος συνθέτης δεν πληρώθηκε ποτέ για ό,τι έκανε στην Ελλάδα, όπως δεν πληρώθηκε και για τις δικές τους συνεργασίες στις ταινίες που επένδυσε με τη μουσική του.

Ο κ. Σμαραγδής αποκάλυψε την πικρία που ένιωσε ο Βαγγέλης Παπαθανασίου, αλλά μίλησε και για τον χαρακτήρα του, λέγοντας ότι ήταν ένας πολύ γλυκός άνθρωπος που στήριξε οικονομικά οικογένειες, κάλυπτε τα έξοδα χειρουργείων ανθρώπων που δεν μπορούσαν να αντεπεξέλθουν, αλλά και σπουδών πολλών παιδιών.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.