Πρωταγωνίστρια του καλοκαιριού η Γλυφάδα με τις ελεύθερες και δαντελωτές παραλίες της (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Αυτές είναι παραλίες! Χωρίς ξαπλώστρες τη μία δίπλα στην άλλη, να φτάνουν μέχρι το νερό. Με καλαίσθητες ομπρέλες και ντουζιέρες, αποδυτήρια, διαδρόμους, καθιστικά και θέσεις στάθμευσης και φυσικά με δύο Seatrac για τους πολίτες με αναπηρία ή με κινητικά προβλήματα. Και το πιο βασικό: Όλα δωρεάν χωρίς να χρειάζεσαι να ξοδέψεις ούτε μισό ευρώ για να απολαύσεις το μπάνιο σου.

“Να μην την χορταίνεις! Αυτή είναι η θάλασσα του Σαρωνικού, της Γλυφάδας μας: Να την αγναντεύεις, να την απολαμβάνεις, να κολυμπάς. Για αυτά, φρόντισε η φύση. Για όλα τα υπόλοιπα, χρειάστηκε σκληρή δουλειά. Δουλειά ετών, που έγινε με συνέπεια και φέτος.” λέει περήφανος ο δήμαρχος, Γιώργος Παπανικολάου
“Καθαρίσαμε την παραλία μας με ειδικά μηχανήματα από άκρη σε άκρη, τοποθετήσαμε τις ομπρέλες μας, συντηρήσαμε όλες τις υποδομές που έχουμε δημιουργήσει (ντουζιέρες, αποδυτήρια, διαδρόμους, καθιστικά, χώρους στάθμευσης).
Φυσικά, όπως κάθε χρόνο ετοιμάζουμε και τα δύο Seatrac για τους συμπολίτες μας με αναπηρία ή με κινητικά προβλήματα και με όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό.
Η βραβευμένη με γαλάζιες σημαίες – ελεύθερη για όλους – δημοτική παραλία της Γλυφάδας μας είναι έτοιμη και σας περιμένει και φέτος, για να απολαύσετε το αγαθό του ήλιου και της θάλασσας !
Θα δείτε και τις εργασίες που είναι σε πλήρη εξέλιξη για την ανάπλαση του παραλιακού μας μετώπου – σύντομα θα πούμε πολύ περισσότερα για αυτό το μεγάλο έργο πνοής.”



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.