Θρήνος για τη 43χρονη φαρμακοποιό που τη στραγγάλισε ο σύζυγός της




Μία απίστευτη οικογενειακή τραγωδία έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης 5 Μαΐου 2022 στις Πηγές του Δήμου Νέστου. Άνδρας 55 ετών σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια τη 43χρονη σύζυγό του, φαρμακοποιό στο επάγγελμα, και μετά αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Το ζευγάρι, που έχει δύο ανήλικα παιδιά, 6 και 10 ετών, αντιμετώπιζε προβλήματα. Παρά το γεγονός ότι η γυναίκα διατηρούσε φαρμακείο στις Πηγές Νέστου, η οικογένεια ζούσε στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας.

Ο 55χρονος πήγε το απόγευμα στο φαρμακείο της 43χρονης συζύγου του, μαλώσανε και στη συνέχεια την σκότωσε.

Μάλιστα αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή του, κόβοντας τις φλέβες του με αιχμηρό αντικείμενο, ενώ λίγο αργότερα ενημέρωσε τις Αρχές για την αποτρόπαια πράξη του.



Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και εντόπισαν τόσο τον δράστη όσο και το θύμα, το οποίο δεν έφερε εξωτερικά τραύματα γι’ αυτό και υπάρχει η εκτίμηση πως πρόκειται για στραγγαλισμό.

Όσον αφορά τον δράστη, εκείνος έφερε τραύματα στο σώμα του προερχόμενα από αιχμηρό αντικείμενο, ενώ τώρα νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας. Το τραγικό συμβάν ερευνά το Τμήμα Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας. Πηγή: kavalapost.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.