Η Γλυφάδα αποκτά ολοκληρωμένο σύστημα κοινόχρηστων ηλεκτρικών ποδηλάτων




Με σημαντική ευρωπαϊκή χρηματοδότηση που ήδη έχει εγκριθεί, ύψους 441.862 ευρώ, η Γλυφάδα αποκτά ολοκληρωμένο σύστημα κοινόχρηστων ηλεκτρικών ποδηλάτων.
Θα μπορεί όποιος θέλει να τα χρησιμοποιεί ξεκινώντας από το βουνό και να πηγαίνει προς τη θάλασσα – και αντίστροφα – ή να πηγαίνει μια βόλτα ή να μετακινείται για να κάνει κάποια δουλειά ή για να χρησιμοποιήσει το λεωφορείο ή το τραμ στη συνέχεια.

“Ποδηλατόδρομους δημιουργήσαμε. Από το μηδέν. Σε πολλά σημεία της Γλυφάδας μας. Και συνεχίζουμε να φτιάχνουμε νέους, μεθοδικά και οργανωμένα. Στην παραλία, στους πρόποδες του Υμηττού και αλλού. Τώρα, στην «εξίσωση» προσθέτουμε και τα ποδήλατα. Ηλεκτρικά μάλιστα” λέει ο δήμαρχος, Γιώργος Παπανικολάου

“Στηρίζουμε δηλαδή και τη βιώσιμη αστική κινητικότητα και βελτιώνουμε ασφαλώς την ποιότητα ζωής για όλους.
Φιλικά προς το περιβάλλον, άνετα και εύκολα στη χρήση, τα ηλεκτρικά ποδήλατα θα γίνουν μέρος της καθημερινότητάς μας. Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει τόσο τη δημιουργία θέσεων κλειδώματος και φόρτισής τους, όσο και ανάπτυξης web και mobile εφαρμογών για την διευκόλυνση όλων των πολιτών που θέλουν να τα χρησιμοποιήσουν. Η ζωή μας στη Γλυφάδα συνεχίζει να αλλάζει με έργα”.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.