Η Β3 ΔΕΕΠ έπαιξε μπάλα κατά της βίας και σκόραρε




(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ) Το δικό τους ηχηρό μήνυμα κατά της Βίας, έδωσαν οι ομάδες Νέων αγοριών και κοριτσιών του Φοίνικα Καλλιθέας και άλλων Αθλητικών Συλλόγων, στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις με την υπέροχη θέα του 4ου Αθλητικού κέντρου Ηλιούπολης. Οι αθλητές και οι αθλήτριες παρουσία Υπουργών, βουλευτών, εκπρόσωπων του Α΄ και Β΄ Βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης, θεσμικών φορέων  και πλήθος κόσμου, έδωσαν τον “καλύτερο” με όλη την σημασία της λέξης εαυτό τους, σε ένα φιλικό αγώνα κατά της Έμφυλης Βίας.

 Την εξαιρετικά επιτυχημένη εκδήλωση συνδιοργάνωσε η Β3 ΔΕΕΠ και η ΔΗΜΤΟ Αλίμου, προσκαλώντας τα γλυπτά του project  “I am a not a doll“,  που προωθεί την  προσπάθεια καταπολέμησης κάθε μορφής  Έμφυλης Βιας και εκμετάλλευσης.

Το εναρκτήριο λάκτισμα δόθηκε στην σέντρα του γηπέδου από τους  πολιτικούς και τους θεσμικούς παράγοντες που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, σε μια συμβολική κίνηση στήριξης  αυτής της προσπάθειας για την καταπολέμηση της Βίας.

Ο Πρόεδρος της Β3 ΔΕΕΠ κ. Μίλτος Μπαντής, αφού ευχαρίστησε όλους τους  συμμετέχοντες, τους παρευρισκόμενους και τους συντελεστές της εκδήλωσης,  τόνισε την σημασία  της παρουσίας όλων  σε αυτό τον αγώνα  κατά της Βίας, που στις μέρες μας αποκτά εκρηκτικές διαστάσεις, ακόμα και στις πιο  ακραίες της  μορφές.



Μήνυμα κατά της Βίας προς τους αθλητές και τους παρευρισκομένους απηύθυνε και  η Δημιουργός των Γλυπτών εικαστικός κ Ιωάννα  Παρασκευά  και αναφέρθηκε  στον συμβολισμό των γλυπτών μαζί με την  υπεύθυνη επικοινωνίας του project κ Κατερίνα Κούτρα, μέλος του ΔΣ  και υπεύθυνης του Στρατηγικού Σχεδιασμού και επικοινωνίας της ΔΗΜΤΟ Γλυφάδας .

Μετά το πέρας των αγώνων η εικαστικός κ Παρασκευά απένειμε επαίνους στους αθλητές και τις αθλήτριες ευχαριστώντας τους για την ευγενική συμμετοχή τους, ενώ τα παιδιά προσέφεραν το κύπελο που κέρδισαν, στα γλυπτά που συμβολίζουν όλες τις μορφές της Έμφυλης Βίας .

Ακολούθησαν  από τους διοργανωτές οι βραβεύσεις  και η  απονομή των μεταλλίων στους Αθλητές και τις αθλήτριες, που  πραγματοποιήθηκαν  από τους Βουλευτές και τους θεσμικούς παράγοντες  που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Όλοι τους απηύθυναν το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα κατά της Βίας, συγχαίροντας τους Αθλητές και τις Αθλήτριες  για την αγωνιστική τους συμμετοχή, καθώς και τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία τους .

 Η Γραμματέας και υπεύθυνη Στρατηγικού σχεδιασμού και Ποιότητας Ζωης,της ΔΗΜΤΟ Αλίμου  Ντέπη Στενού, στην προσφώνησή της  έδωσε συγχαρητήρια σε   όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν   κατά της  Βίας  απ όπου κι αν προέρχεται, δίνοντας το δικό τους ηχηρό  μήνυμα και  παράδειγμα,αλλά  κυρίως  δύναμη  σε όλους για να συνεχίσουν αυτήν  την προσπάθεια για την μείωση των φαινομένων Βίας  και για τι όχι ; Ακόμη και την εξάλειψη του φαινόμενου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο π. υπουργός κ Χάρης Θεοχάρης, η Βουλευτής και Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, κ. Άννα Καραμανλή, η οποία  με προσωπικές παρεμβάσεις πρωτοστάτησε  για να επαναλειτουργήσουν και να στηριχθούν οικονομικά οι αθλητικές εγκαταστάσεις μετά την δύσκολη περίοδο της Πανδημίας., ο βουλευτής κ. Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ κ Τάσος Γαϊτάνης,

Τα μέλη  της Β3 ΔΕΕΠ κ.Βάνα  Σακελαρίου, Σπύρος Βατόπουλος, Τάσσης Γεώργιος, Γεώργιος,Τσέτσος  Μάριος Τσιώλης,, Μαρία -Έλλη Κουτσουβέλη και ο Αντιπρόεδρος Αθανάσιος Ματσιμάνης

Παρόντες  και  οι Πρόεδροι  των ΔΗΜΤΟ  Γλυφάδας κ Π. Σκαλτσάς, Αλίμου κ.Κ.Αλάσσας, Καισαριανής Σωτήρης Ιατρού, Ηλιούπολης Στάθης Ευσταθόπουλος , Ν Σμύρνης Μανώλης Γρηγοράκης, Μοσχάτου Ταύρου Λευτ. Χαρμπάτσης, ο  Αντιπρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Αλίμου κ Βασ. Κόττας και τα  μέλη των ΔΗΜΤΟ Βύρωνα Βικτωρία Κιρκίνη και Δάφνης -Υμηττού κ. Μπουρανής,

Επίσης ο Πρόεδρος  του Περιφερειακού Συμβουλίου κ Χρήστος Θεοδωρόπουλος, ο π. Δήμαρχος Αλίμου κ Αργυρίου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αλίμου κ Γκιόλιας, Αγ. Δημητρίου κ Μπάντος, Π Φαλήρου κ. Μιχ. Κουμεντάκος,  Ηλιούπολης κ Αμπατζής, Βύρωνα κ.Πηνελόπη Δάφνη και  Μαρία Ζιώγα, οι Παλαίμαχοι Τότης Φυλακούρης και Νίκος Γραμμένος και πολλοί ακόμη εκλεκτοί προσκεκλημένοι.

Θερμό χαιρετισμό και μήνυμα κατά της Βίας, απέστειλε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ Τάκης Θεοδωρικάκος, που λόγω των υποχρεώσεων του στο Υπουργείο  δεν μπόρεσε  να παρευρεθεί.

Η εκδήλωση της οποίας την επιμέλεια και την παρουσίαση είχαν οι κυρίες Ντέπη Στενού και Κατερίνα Κούτρα, έκλεισε με κεράσματα  στους προσκεκλημένους  ενώ απέσπασε τα  θερμά συγχαρητήρια όλων των παρευρισκομένων προς τους διοργανωτές.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.